Hotel Hrizantema

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Bulharsko, Slunečné pobřeží, Hotel Hrizantema****
Ubytování Hotel Hrizantema
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 18 490 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

all incl.

Popis ubytování

VybaveníKlientům je k dispozici hala s recepcí, trezor na recepci za poplatek, směnárna, lobby bar, restaurace, kavárna, venkovní bazén se skluzavkami, dětský bazén se skluzavkami, snack bar u bazénu, dětské hřiště, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Animace pro děti 6x týdně, sportovní animace pro dospělé. Wi-fi v lobby zdarma. Hotel má bezbariérový přístup.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (formou rozklacího gauče, vhodné pro dvě děti nebo jednoho dospělého) s klimatizací, balkonem, TV, koupelnou se sprchou nebo vanou, WC a fén. Maximální obsazenost pokoje: 2 dospělé +1 dítě do 13 let. Dětská postýlka na vyžádání za poplatek cca 5 leva/den - platba na recepci hotelu.

Pokoj Comfort - stejně vybavený jako standardní pokoj. Moderně zařízený.  Minimální / maximální obsazenost pokoje: min. 2 dospělé / max. 2 dospělé +2 děti do 13 let nebo 3+1. 

Popis lokality ubytování

PolohaHotel Hrizantema se nachází cca 250 m od písečné pláže a 750 m od rušného centra letoviska, kde klienti naleznou nespočet obchodů, restaurací, nočních klubů a diskoték.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.