Hotel Bezděz

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Ústecký kraj, Máchovo jezero
Ubytování Hotel Bezděz
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 5 700 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Snídaně

Popis ubytování

PopisBezděz Hotel Staré Splavy je hezký hotel, který je umístěn v krásné oblasti nedaleko Máchova jezera, v rekreačním městečku Staré Splavy. Hotel je díky své bohaté nabídce volnočasových aktivit vhodný zejména pro rodiny. Hotel je situován na mírném kopci v části Lázeňský Vrch, jen několik desítek metrů od břehu Máchova jezera.VybaveníRecepce, směnárna, možnost zajištění trezoru, restaurace, denní bar s terasou, kongresový sál, malá tělocvična, stolní tenis, kulečník, krytý bazén, sauna, vířivé vany, masáže. V místě a okolí půjčování šlapadel, lodiček, surfů a horských kol, minigolf, tenisové kurty, tělocvična, posilovna, solárium a sauna, projížďky na koních. Malá tělocvična, stolní tenis, kulečník, půjčovna šlapadel, lodiček, surfů a horských kol, minigolf, tenisové kurty, projížďky na koních.V těsné blízkosti hotelu se nacházíAqupark, písečná pláž s bazénem, skluzavkou, nafukovacími atrakcemi, restaurací a pizerií značené cyklostezky sportovní zařízení (tenisové kurty, krytá sportovní hala, půjčovna kol) diskotéky, restaurace, kavárny, cukrárny. Vodní plocha nabízí celou řadu aktivit (jachting, windsurfing, projížďku parníkem po jezeře, školu vodních sportů, půjčovnu šlapadel, lodiček apod.StravaHotel Bezděz je známý svojí výtečnou českou i mezinárodní kuchyní. Nabízí klasické formy stravování pro hotelové hosty. Snídaně jsou formou švédských stolů s bohatou nabídkou jídel a nápojů, večeře si pak hosté vybírají den předem z nabídky čtyř jídel. Každé takové jídlo obsahuje předkrm nebo polévku, hlavní chod a navíc saláty a zákusky formou bufetu.

Snídaně: 7:30 - 9:30 hodin, večeře od 17:30 - 19:30 hodinTyp ubytováníDvoulůžkové pokoje, sprcha, WC, TV, SAT a balkon. Jednolůžkové a třílůžkové pokoje jsou na vyžádání.Cena zahrnujeubytování ve dvoulůžkovém pokoji se snídaní nebo polopenzí, wifi připojení, parkování, úschova kol, využití stolního tenisu a bazénuPovinný poplatekpoplatek městkému úřadu 21 Kč / osoba nad 18 let / den (platba na recepci hotelu)Příplatekdomácí mazlíček 300,- Kč/nocVýletyV blízkosti hotelu se nachází řada historických objektů jako je např. hrad Bezděz, hrad Jestřebí, starý hrad Bernštejn, hrad Houska, zámek Zákupy, zámek Mnichovo Hradiště, zámek Lemberk, zámek Sychrov, zámek Hrubý Rohozec, zámek Dětenice, zámek Kokořín a pod.



DOKSY (4 Km): Muzeum K. H. Máchy, kostel sv. Bartoloměje s černou madonou, Valdštejnův zámek

LIBEREC(70 Km): Krajské město – Ještěd (restaurace s rozhlednou) Aqua park BABYLON – zábavní centrum, bazény, herny, restaurace, obchody, IQ park, ZOO, botanická zahrada

NOVÝ BOR (24 Km): Sklářské centurm – exkurze ve sklárně, Sklářské muzeum, Sloup v Čechách – skalní hrad

KOKOŘÍNSKO CHKO: Turistické údolí, krásné cyklostezky, hrad

Výlety můžete absolvovat na kole, pěšky, autem, lodí, autobusem nebo i vlakem, který má ve Starých Splavech zastávku.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.