Božava Hotelový Komplex: Maxim hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Dugi otok, Božava
Ubytování Božava Hotelový Komplex: Maxim hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 16 310 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníKomplex nese stejné jméno jako vlastní vesnice. Ta zaujímá jednu polovinu zálivu, druhou polovinu potom hotelová část. Hotelový resort zahrnuje: Pavilonový hotel Lavanda***, Pavilony Agava a Mirta s rodinnými pokoji *** (součástí hotelu Lavanda), Hotel Maxim****, konobu (stylovou restauraci) Kadulja. Podrobné popisy viz. níže. 
---------
Hotel Maxim je svým vybavením luxusní hotel, kompletně rekonstruovaný. Nachází se přímo na moři a nad menším jachetním přístavem.
Hostům je k dispozici recepce, výtah, směnárna, klimatizovaná restaurace s velkou terasou, free WI-FI zóna na recepci, coctail bar, konoba, pizzerie, venkovní bazén se sladkou vodou s dětským menším bazénem pro děti, dětské hřiště. Ostatní vyžití a další služby viz. hotel Lavanda. Pokoje jsou nazvané Superior a jsou dvoulůžkové s možností přistýlky, balkonem s pohledem na moře, prostorné, s klimatizací, SAT/TV, telefonem, minibarem, trezorem, vysoušečem vlasů. Hotel má také luxusní hotelová apartmá, jsou pro 2-4 osobVybaveníaperitiv bar, bazén dětský venkovní sladká voda, bazén venkovní sladká voda, dětské hřiště, konoba, pizzerie, recepce, restaurace, směnárna, terasa, výtah, WI-FI k dispozici dle popisu

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.