Ulika Fkk kemp mobil home

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Poreč
Ubytování Ulika kemp mobil home
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 2 543 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníKemp Ulika se nachází ve střední části Istrie cca 8 km od centra města Poreče, v městečku Červar-Porat. 
Camping Ulika je určen především pro příznivce naturistického turismu, pro něž je pobyt zde osvobozujícím a nevšedním zážitkem. 
Kemp Ulika je jedním z mála míst v Evropě, kde si můžete užít takovou svobodu jen pár kroků od pláže. Pláže jsou obklopené borovicemi, místy skalnaté, travnaté, betonová plata, ale i oblázkové. 
Camping Ulika má celkem 48 mobilních domů. Naše CK nabízí typ Superior. 
Mobilní domy Superior (32 m2) mají výhled na bazén. 2 bazény jsou rozděleny pro 15 mobilních domů. Max. kapacita 4 dospělé osoby + 1 osoba do 17 let na přistýlce.
Mají klimatizaci, SAT/TV, bezplatné Wi-Fi. Vybavenou kuchyni (sporák se dvěma plotýnkami, lednice, dřez, varná konvice, základní nádobí), 2 ložnice. Jedna má manželskou postel (zabírá většinu pokoje), druhý, spíše dětský pokoj má dvě oddělená lůžka, denní místnost s rozkládacím gaučem, 2 koupelny s WC aVybaveníbankomat, bazén venkovní sladká voda, café bar, dětské hřiště, kadeřnictví, masážní salón, parkování, pekařství, prodejna se suvenýry, přístaviště pro čluny, restaurace á la carte, stánek s novinami, supermarket, terasa, trezor na recepci, večerní hudba, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospělé, aqua aerobic, boccia, minigolf, plážový volejbal, ranní gymnastika, stolní tenisSport v okolíjízdy na koni, minigolf, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty, windsurfing

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.