Casa Colonial Beach & Spa

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Dominikánská republika, Puerto Plata
Název ubytování Casa Colonial Beach & Spa
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 59 946 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner (přímý let), letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 7 nebo14 nocí, stravování dle popisu vybraného hotelu, služby polsky mluvícího delegáta (v oblasti Puerto Plata) a anglicky hovořícího zástupce místního partnera (na poloostrově Samaná), pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).
 

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla a nápoje, která nejsou uvedena v popisu stravování u každého hotelu a další osobní výdaje. 


Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.

Název zájezdu v polském jazyce: Dominikana - wypoczynek
ČAS 
Časový posun oproti ČR: - 6 hodin v době letního času, - 5 hodin v době zimního času.
 

MĚNA 
1 USD = cca 55 peso (DOP)

 
Elektřina
Elektrické napětí je 110 V/60 Hz. Zásuvky jsou podle amerického standardu. Evropské zástrčky vyžadují použití adaptérů, které jsou k dispozici pouze v turistických oblastech Dominikánské republiky.
 

Telefony
Mobilní telefonní systém je kompatibilní se systémy v České republice. Vzhledem ke drahému roamingu se doporučuje zakoupit místní SIM kartu (cena cca 10 USD).
 

Spropitné
Je zvykem věnovat malé částky jako spropitné. Platí to zejména o řidičích a místních průvodcích na výletech, taxikářích a číšnících v restauracích.
 

Orientační ceny
Jídlo v restauraci cca 500-1000 peso; 0,3 l vody - cca 10-20 peso; pivo v baru cca 200 peso.
 

Standard hotelů v Dominikánské republice
Standard dominikánských hotelů může být odlišný od srovnatelné kategorie evropských hotelů. 
 
Hlavní turistická sezóna v Dominikánské republice obvykle trvá od poloviny listopadu do března. 
Odlety
Odlet z Varšavy, Katovic. Sraz na letišti u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady.
 

Přelet:    
Komfortní letoun společnosti PLL LOT typu Dreamliner nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru cestovní třídy. Ve třídě LOT CHARTERS Economy catering zahrnuje 2 jídla (teplé jídlo a sendvič se sýrem nebo šunkou). V rámci bezplatného servisu klienti obdrží také neomezené množství minerální vody. Ostatní nealkoholické nápoje, všechny alkoholické nápoje a další nabídky ze Sky menu jsou na palubě letadla za poplatek.
Ve třídě LOT CHARTERS Premium a LOT CHARTERS Business je v ceně zahrnuto bohatší menu včetně vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů (v omezeném množství) a navýšení váhových limitů zavazadel. Ve všech třídách je k dispozici v průběhu letu zábavní systém se samostatným monitorem před každým sedadlem. Více informací naleznete ZDE. V případě, že nebude možné uskutečnit let Dreamlinerem, poskytnou Polské Aerolinky LOT jiné letadlo v podobném standardu (přímý let). 
 
Čeští občané nepotřebují víza ke vstupu na dobu nepřesahující 120 dní (4 měsíce). 

Cestovní pas musí být platný po dobu nejméně 6 měsíců od data návratu. 
 

Před příletem i odletem z území musí všichni cestující vyplnit elektronický zdravotní formulář na webu https://eticket.migracion.gob.do/ a uschovat si (vytištěný či elektronicky) vygenerovaný QR kód.

Důležité informace ohledně vstupu do Dominikánské republiky ZDE
Den první
Sraz u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Přelet do Puerto Plata charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner nebo jiným širokotrupým letadlem (přímý let). Aktuální letový řád sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu celní a pasové odbavení, setkání s průvodcem. Následně transfer do vybraného hotelu v Dominikánské republice. 
 

Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, koupání a opalování, účast na fakultativních výletech atd. - úplná nabídka fakultativních výletů je k dispozici u delegáta. 
 

Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště, návrat do Polska.
 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníTento komorní luxusní butikový hotel se nachází v jižní části Puerto Plata u Karibského moře. Nachází se jen cca 16 km od mezinárodního letiště, cca 4 km od centra Puero Plata, 100 m od exkluzivního golfového hřiště a cca 200 m od nákupního centra. Od svého otevření v roce 2004 je členem organizace Small Luxury Hotels, která sdružuje malé luxusní hotely z celého světa.PlážHotel se nachází přímo na písečné pláži. Playa Dorada je jednou z nejznámějších pláží v Karibiku. Plážový servis je zahrnut v ceně ubytování..K dispozici pro hostyCelodenní recepce, elegantní prostorná vstupní hala v koloniálním stylu, směnárna, svatební pavilon. Možnost pronájmu hlídání dětí.Hosté mohou využívat: nekonečný bazén a 4 soukromé vířivky umístěné přímo na pláži, s barem podávajícím občerstvení a nápoje. Hosté si mohou vychutnat exkluzivní gastronomickou nabídku ve dvou restauracích : Lucia a Veranda a relaxovat v lobby baru.K dispozici je spa centrum s širokou nabídkou kosmetických a relaxačních procedur a masážními stanovišti u pláže (za poplatek), stejně jako fitness centrum a tělocvična.Doporučujeme vám také bezplatné Wi-Fi.InternetV celém hotelu je k dispozici bezplatné bezdrátové připojení k internetu..CateringSnídaně á la carte je zahrnuta v ceně..Sportovní a animační programK dispozici je krásný nekonečný bazén s výhledem na oceán (otevřený 24 hodin denně), vířivka, lázně, fitness centrum a posilovna.Skvělou relaxaci zajišťuje tropická vegetace a krásná orchidejová zahrada. Doporučujeme navštívit nedaleké vyhlášené golfové hřiště. Hotelový personál pro hosty hotelu organizuje projížďky a návštěvy se slevami.Webové stránkyhttps://www.casacolonialhotel.com/Místní kategorie*****Podle našeho názoruLuxusní nemovitost pro náročné klienty. Ideální pro novomanžele, milovníky golfu a všechny, kteří ocení mimořádně vysokou úroveň služeb.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.