Villaggio delle Sirene s bazénem

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Itálie, Kampánie, Marina di Camerota
Název ubytování Villaggio delle Sirene s bazénem
Typ ubytování Apartmán
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 4 388 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Bez stravy

Popis ubytování

PopisVillaggio delle Sirene je moderní prázdninové středisko, které se nachází v  krásném prostředí zahrady se středomořskou vegetací a blízké romantické pláže jsou omývány průzračným Tyrhénským mořem . Svou polohou blízko k pláži , sportovním vybavením a bazénem  je villaggio vhodné nejen pro rodiny, ale také pro skupiny se sportovním zaměřením. Centrum městečka Marina di Camerota je vzdáleno asi 1 km po silnici nebo cca 500 m po pláži.Má krásné historické centrum, tak typické pro jižní Itálii, které láká turisty svými úzkými uličkami plnými obchůdků , cukráren, pizzerií a místních barů, Oblast je vhodná pro potápění..

V areálu je k dispozici bar, ping-pong, fitness, multifunkční hřiště, bazén s lehátky a slunečníky, dětské hřiště a parkoviště.Plážprivátní písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, cca100 -150m, je dostupná po krátkém schodišti z areálu na pláž, okraje pláže lemovány skalnatými útesy, plážový servis (1 slunečník + 2 křesílka)StravavlastníTyp ubytováníUbytování je rozděleno na apartmány , které se nachází ve třípodlažní budově a na zděné nebo dřevené bungalovy.

apartmán typu A pro 3 osoby - ložnice s manželskou postelí a jedním lůžkem, sociální zařízení, kuchyňský kout na kryté terase, ventilátor. AP se nacházejí v přízemí residence.

apartmán typu B pro 4 osoby - vstupní místnost s jedním nebo dvěma lůžky, pokoj s manželskou postelí, sociální zařízení, místnost oddělená sklem, kde se nachází kuchyňský kout. Apartmány jsou v 2. patře a mají ventilátor, nebo ve 3. patře a jsou vybavené klimatizací.Jsou bez balkonu.

dřevěný bungalov pro 4 osoby - pokoj s manželskou postelí, pokoj se 2 lůžky, sociální zařízení, kuchyňský kout na kryté terase, ventilátor v obou pokojích

zděný bungalov pro 4 osoby - pokoj s manželskou postelí, pokoj se 2 lůžky, sociální zařízení, kuchyňský kout na kryté terase, ventilátor v obou pokojíchCena zahrnujepronájem apartmánu / bungalovu / týden, pobyty sobota - sobota, spotřeba energií, závěrečný úklid, plážový servis, vstup do bazénu a fitness, volejbalové hřiště.Povinný poplatekpobytová taxa 1 Eur/den a osoba starší 10ti let, Vratná kauce není vyžadována.Fakultativní poplatkylůžkoviny 10 EUR / osobu



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.