Exotika Light - Kuba - Varadero

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Kuba, Varadero, Varadero
Název ubytování Exotika Light - Kuba - Varadero
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 42 654 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Nejen revoluční historie • památky a kubánské rytmy v ulicích Havany • koloniální skvosty ostrova - Trinidad - pobyt v největším letovisku na Kubě - Varadero (All Inclusive)  

 

Den 1
Sraz u stanoviště Rainbow 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Přelet do Varadera. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu pasové odbavení a setkání s průvodcem. Následně transfer do hotelu.

 

Den 2
Po snídani celodenní výlet do hlavního města Kuby - Havany, jejíž jedinečná atmosféra zůstane na dlouho v paměti. Procházka starou Havanou a jejími nejkrásnějšími náměstími vás přenese do doby koloniálního rozkvětu města. Kapitol (při pohledu zvenčí), který je kopií budov ve Washingtonu, D.C., a všudypřítomná auta z 50. let dokonale zachytí atmosféru americké prosperity předrevolučních let. Na náměstí Revoluce uvidíme nejdůležitější budovy socialistické Kuby v čele s budovou Ústředního výboru a místem, odkud Fidel Castro pronášel své plamenné projevy k národu. Celou prohlídku završíme návštěvou prodejny, bývalé palírny rumu Legendario a projížďkou americkými klasikami. V ceně zájezdu je zahrnut oběd.


 
Den 3
Určitě jste neviděli barevnější město než Trinidad, jehož staré město je zapsáno na seznamu UNESCO. Doporučujeme procházku dlážděnými ulicemi od parku Cespedes na náměstí Plaza Mayor a návštěvu slavné restaurace Canchanchara. Dalším bodem programu bude město Cienfuegos často nazývané kubánskou „Perlou jihu“. Zde uvidíme hlavní bulvár s parkem Parque Jose Martí a nejoriginálnější budovu města Palacio del Valle (zvenčí). Během výletu snídaně a oběd v ceně.

 

Den 4 - 7
Pobyt ve Varaderu - čas na odpočinek, koupání a opalování. Během pobytu doporučujeme fakultativní výlety: plavby na nedaleké korálové ostrovy, potápění na nádherném útesu (cena od 85 EUR/os.). Úplný seznam fakultativních výletů uvede průvodce zájezdu/delegát na místě.


 
Den 8
Po snídani vystěhování z hotelu. 
- Po klienty, kteří se vracejí do Polska - transfer na letiště ve Varaderu. Odlet do Polska.
- Pro klienty zůstávající na druhý týden pobytu - transfer do vybraného hotelu ve Varaderu.

 

Den 9
Přílet do Polska.


 
Upozornění k programu
Pořadí realizace výletů uvedených v programu může být přesunuto na jiný den pobytu na Kubě.

 

Vzhledem k charakteru fakultativních výletů nabízených během programu doporučujeme osobám, které se jich chtějí účastnit, zakoupit dodatečné pojištění - balíček Sport.

 

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.
Základní cena zahrnuje: přelet do Varadera charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner (přímý let), letištní taxy, Turistickou kartu, turistický program (viz níže), přejezdy klimatizovaným autokarem nebo minibusem, ubytování v hotelech (7 nebo 14 nocí), stravování dle popisu vybraného hotelu, transfery: letiště - hotel - letiště, pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel), služby místního průvodce a polského průvodce/delegáta na Kubě, služby zástupce Rainbow během odbavení na letišti v Polsku.

 

Základní cena nezahrnuje: vstupné do navštívených objektů, služby místních průvodců, spropitné, systém Tour Guide - cca 115 EUR/os. (povinný poplatek průvodci), fakultativní výlety uvedené v programu, další jídla (která nejsou uvedena v ceně zájezdu), nápoje k jídlu a jiné osobní výdaje.



Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.



Název zájezdu v polském jazyce: Egzotyka Light - Kuba - Varadero
Kód zájezdu: KAA 
Turistická sezóna trvá obvykle od 1.1. do 31.3. 
Letadlo PLUS ULTRA typu Airbus nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru třídy (economy nebo business). Ve třídě Economy zahrnuje catering 2 jídla (teplé jídlo a bagetu/sendvič se šunkou nebo sýrem). V rámci bezplatného servisu obdrží pasažéři také neomezené množství minerální vody. Ostatní nápoje typu soft, alkohlické nápoje a všechny další položky ze Sky baru dostupného na palubě letadla, jsou za poplatek. Ve třídě Business je zahrnuto v ceně bohatší menu spolu s vybranými alkoholickými nápoji (v omezeném množství) a nealkoholické nápoje a vyšší váhový limit zavazadel. Ve všech třídách je dostupný individuální systém zábavy na vlastních zařízeních (telefon, tablet). V případě nemožnosti realizace letu letadlem Airbus PLUS ULTRA bude zajištěno jiné letadlo s podobným standardem (přímý let).
Klienti tento zájezd hodnotí na 5,1/6. Přečtěte si recenze: https://r.pl/egzotyka-light-kuba-varadero/barcelo-solymar-arenas-blancas
Cestovní pas a vízum
Při překročení hranice je vyžadována platnost cestovního pasu po dobu nejméně 6 měsíců, počínaje datem plánovaného odletu z Kuby.

 

Turistická karta
Obyvatelé České republiky, kteří cestují na Kubu, jsou povinni mít tzv. turistickou kartu (Tarjeta de Turista), kterou obdrží při odbavení na letišti ve Varšavě nebo v Katovicích (Turistická karta je zahrnuta v ceně zájezdu).

 

Zdravotní formulář

Formulář je třeba vyplnit 48 hodin před plánovaným příjezdem na https://www.dviajeros.mitrans.gob.cu/inicio. To platí i pro děti. Na letišti budou cestující požádáni o předložení QR kódu, který obdrží e-mailem po vyplnění formuláře.

 

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníPenzion se nachází ve svěží tropické zahradě, přibližně 13 km od turistického centra letoviska. Po Varaderu jezdí turistický autobus (za poplatek), který můžete využít k volnému pohybu po letovisku. Na letiště Varadero je to přibližně 35 km.

.PlážHotel se nachází na krásné, široké písečné pláži. Na pláži jsou lehátka a slunečníky - zdarma.

.K dispozici pro hostyHotel byl zrekonstruován v roce 2007 a skládá se z 3podlažní hlavní budovy a 1podlažních bungalovů.

Recepce, vstupní hala, výtahy v hlavní budově, 3 restaurace (hlavní a 2 a'la carte, 6 barů (včetně lobby baru, snack baru u bazénu), tropická zahrada s velkým bazénem nepravidelného tvaru a odděleným dětským bazénem (sladká voda v bazénech), miniklub, butik se suvenýry a minimarket. Hotel poskytuje ručníky k bazénu.InternetInternetové připojení - za poplatek (cca 10 CUC/hodina).

.CateringAll Inclusive: snídaně (07:00-10:00), obědy (13:00-15:00), večeře (18:30-22:00) podávané formou bufetu, 2 restaurace a'la carte (nutná předchozí rezervace). Občerstvení a místní alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodin denně ve vyhrazených prostorách hotelu.Sportovní a animační programHotel nabízí denní i večerní animaci pro děti i dospělé. Zdarma: posilovna, sauna, víceúčelové sportovní hřiště, kulečník, tenisové kurty (za poplatek za osvětlení kurtů), vodní míč, aerobik, volejbal, na pláži: kajaky, katamarán, šlapadla, šnorchlování, lekce potápění pro začátečníky. Masáže za příplatek.

.Webové stránkywww.iberostar.comMístní kategorie****Podle našeho názoruSolidní 4*, navíc prostorné pokoje, rozmanitá infrastruktura a velmi pěkná pláž. "+" za velmi pestrou stravu, skvělé služby a bohaté animace. Vřele doporučujeme!UmiestnenieObjekt se nachází ve svížej tropickej záhrade, přibližně 13 km od turistického centra letoviska. Po letovisku Varadero premáva turistický autobus (za poplatok), který můžete využít na volný pohyb po letovisku. Na letisko Varadero je to přibližně 35 km..Webová lokalitawww.iberostar.comŠportový a animačný programHotel poskytuje denní a večerní animace pro děti a dospělé. Zdarma: strava, sauna, multisportovní ihrisko, kulečník, tenisové kurty (za poplatek pro osvetlenie kurtov), vodní loptový fotbal, aerobik, volejbal, na pláži: kajaky, katamarán, vodní kola, šnorchlování, výuka potápění pro začátečníky. Masáže pro příplatok..StravovanieAll Inclusive: raňajky (07:00-10:00), oběd (13:00-15:00), večeře (18:30-22:00) podávané formou bufetu, 2 restaurace a'la carte (nutná rezervace předem). Občerstvenie a miestne alkoholické a nealkoholické nápoje podávané 24 hodín denne vo vyhradených priestoroch hotela..Miestna kategória****K dispozícii pre hostíObjekt byl zrekonstruovaný v roce 2007 a zůstává z 3poschodovej hlavnej budovy a 1poschodových bungalovov.Recepce, vstupní hala, výtahy v hlavní budově, 3 restaurace (hlavní a 2 a'la carte, 6 barů (včetně lobby baru, snack bar pri bazéne), tropická zahrada s velkým bazénem nepravidelného tvaru a samostatným dětským bazénem (sladká voda v bazénu), miniklub, butik se suvenýry a minimarket. Hotel poskytuje uteráky k bazénu..Podľa nášho názoruSolidní 4*, navíc kněžské pokoje, rozmanitá infrastruktura a velmi pěkná pláž. "+" za velmi pestrou stravu, skvělé služby a bohaté animace. Vrelo odporúčame!.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.