Krásy Kuby s prodloužením ve Varaderu

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Kuba, Havana
Název ubytování Krásy Kuby s prodloužením ve Varaderu
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem za 59 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

1.DEN
Odlet z Prahy do Havany , přílet, transfer do Havany, ubytování v hotelu, večeře.
2.DEN
Snídaně. Pěší procházka (stará koloniální část Havany – katedrála s náměstím, náměstí Plaza de Armas s bývalým prezidentským palácem, navštívíme muzeum rumu Havana Club, ochutnávka. Po obědě v typické restauraci zamíříme do moderní části hlavního města (náměstí Revoluce, El Malecon, fakultativně navštívíme hřbitov Colon a další důležitá místa). V podvečer návrat do hotelu, večeře a nocleh. Fakultativně možnost návštěvy vyhlášeného kabaretu Tropicana nebo Parisien.
3.DEN
Po snídani odjezd do provincie Pinar del Rio, nejlepší světové oblasti pro pěstování tabáku. Cestou zastávka v orchideráriu u městečka Soroa, možnost krátké procházky k vodopádu. Navštěva údolí Valle Viňales (UNESCO), zastavíme na vyhlídce u hotelu Los Jazmines a tzv. Prehistorické zdi. Cesta přírodou k indiánské jeskyni Cueva del Indio, možnost plavby na loďkách. Ubytování v Havaně, večeře, nocleh.
4.DEN
Snídaně. Odjezd do oblasti Cienaga de Zapata – slavná Zátoka sviní, návštěva krokodýlí farmy, projížďka loďkou kolem laguny Aldea Taina s indiánskou vesničkou. Oběd, odjezd do Playa Giron, možnost koupání a šnorchlování (zapůjčení vybavení v ceně). Pokračování v cestě do města Cienfuegos, ubytování, večeře, nocleh.
5.DEN
Po snídani  prohlídka historického centra Cienfuegos (UNESCO), následně výlet do Trinidadu, prohlídka města (UNESCO). Atmosféru koloniálního města zpestří ochutnávka typického místního nápoje La Canchanchara (fakultativně). Odjezd do oblasti Topes de Collantes, ubytování, večeře, nocleh.
6.DEN
Po snídani odjezd do hor Topes de Collantes , výlet do parku Guanayara. Procházka po parku. Oběd v parku. Odpoledne odjezd do Varadera, ubytování v hotelu kategorie 4* s programem all iclusive.
7.– 9. DEN
Volné dny ve Varaderu s all inclusive ve 4* hotelu.
10. DEN
Snídaně, během dne transfer na letiště do Havany a odlet do ČR.
11. DEN
Přílet do Prahy



Tipy na výlet v okolí

   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.