Hacienda Tres Rios Resort Spa & Nature Park

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Mexiko, Mayská riviéra
Název ubytování Hacienda Tres Rios Resort Spa & Nature Park
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 47 589 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1hotel uspokojí i náročné klientyVýhody nabídky 2velké sportovní vyžitíVýhody nabídky 3wellness Výhody nabídky 4bohaté All inclusiveStřediskoPlaya del CarmenPolohaVelké středisko leží uprostřed tropické vegetace Riviéry Maya na východním pobřeží Yucatán. Přímo vedle hotelu a skrz hotel teče malá říčka. 1,6km dlouhá písečná pláž nabízí každodenní zážitky. Také podmořský svět nabízí mnoho zajímavého a přímo vyzývá k potápění.Plážpřímo na plážiVybaveníHotel kombinuje přírodní park plný krásné krajiny s kombinací stylové architektury, gurmánské kuchyně a zábavy pro všechny chutě. Jen pár kroků, můžete očekávat lesy národního parku Tres Rios a cenotes (podzemní prameny), s nádherně osvěžující vodou. Bez ohledu na to, které kuchyni dáváte přednost, možnosti jsou nekonečné v tomto středisku. Vyberte si z osmi restaurací s mezinárodní kuchyní, počínaje od restaurace formou bufetu po šest a la carter restaurací s mexickou, italskou a asijskou kuchyní a nabídkou mořských plodů / - a specialit na grilu a výborné pizzerie. V pěti speciálních barech jsou podávány chutné občerstvení a osvěžující nápoje a exotické koktejly.
Wellness:
Ohromující prostor s bazény s jacuzzi, tři bazény a sluneční terasa Vás zvou na koupání a odpočinek na. Velké lázně na vysoké úrovni nabízejí nejrůznější druhy masáží a různých aplikací. Dopřejte si pauzu a budete léčit své tělo a duši. Pro děti a dospívající jsou v nabídce zajímavé programy.UbytováníUbytování:
Celkem 273 Junior suit je vybaveno vzácným mahagonovým dřevem a krásným nábytkem a nabízí opravdu luxusní atmosféru. Mají koupelnu, WC, fén, župany, klimtizace, kabelovou TV s plochou obrazovkou, CD a DVDE přehrávač, iPOD stanici, internetové připojení,trezor, mini bar, kávovar, žehlící set, sofa a balkone nebo terasu.StravaProgram all inclusive:
zahrnuje snídaně, oběd, večeři formou bufetu, drobné občerstvení během dne, nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje místní výroby, Časy a místa čerpání služeb určuje hotel.Sport a zábavaFitnes centrum, aktivity v Tres Rios park šnorchlování, kajak, jízda na kolech a výlety, procházky přírodním parkem apod. tenis, potápění, jezdectví, plachtění, golf v blízkosti.Cena zahrnuje• leteckou přepravu v turistické třídě včetně tax a příplatků• transfery v cíli• počet nocí, dle výběru• stravování formou all inclusive• česky hovořící asistence v destinaci• pojištění dle zák. č. 159/1999 Sb.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.