Grand Hotel Nosalowy Dwor

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Polsko, Zakopane
Ubytování Grand Hotel Nosalowy Dwor
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 3 560 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1Skvělé služby a vybaveníVýhody nabídky 2Výborná polohaVýhody nabídky 3Vhodné pro aktivní dovolenouStřediskoZakopanéPraha: 510 km, Brno: 340 km, Bratislava: 330 kmPolohaHotel se nachází v samém srdci polských Tater, necelé 4 km od centra města Zakopané.VybaveníRecepce, bar, restaurace, bazén, klimatizace, fitness, wellness, parkoviště, výtah, Wi-FiUbytováníHotel nabízí dvoulůžkové pokoje, které jsou vybaveny vlastním soc. zařízením (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), TV.Sat., trezorem, minibarem a setem na přípravu kávy nebo čaje.LyžováníZakopanénadmořská výška: 1014 m.n.m - 1987 m.n.m.

Zakopané je nejznámější polské město pro všechny lyžaře. Je umístěné na polské straně Vysokých Tater a v jeho okolí se nachází mnoho lyžařských areálů. Sjezdovky jsou určené spíše pro středně pokročilé a pokročilé lyžaře.
Skiareál nabízí cca 2 km modrých, 7 km červených a 7 km černých sjezdovek.

K přepravě slouží 2 kabinové lanovky a 2 sedačkové lanovky.StravaSnídaně formou bufetu.Možnost dokoupení polopenzeSport a zábavaVe volném čase lze využít hotelové wellness, které zahrnuje bazén, parní lázeň, saunu, finskou saunu, vířivku, relaxační místnost, možnost masáží (za poplatek) a zkrášlovací procedury (za příplatek). Wellness se nachází v přilehlém hotelovém komplexu (cca 50 m). Pro aktivní hosty je k dispozici i hotelové fitness. Doslova pár metrů od hotelu se nachází lyžařský areál s vleky a lanovkami. Okolí je také turistických tras. Mnoho atraktivit ukrývá i samotné město Zakopané, kde je možné vidět kostel Panny Marie Čenstochovské nebo ulici Krupowski, která je centrem společenského života.InformaceParkování je k dispozici za poplatek 6 EUR*Parkování v garáži za poplatek 11 EUR.Domácí zvířata jsou povolena za poplatek 18 EUR.Dětská postýlka je k dispozici na vyžádání zdarma.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.