Ana Anan Resort & Villas Pattaya

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Thajsko, Pattaya/Jomtien
Název ubytování Ana Anan Resort & Villas Pattaya
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 28 029 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníAna Anan Resort & Villas se nachází jižně od Pattayi a centrum letoviska je vzdálené přibližně. 11 km. Hotel je vzdálen přibližně 135 km od letiště.PlážVzdálenost hotelu od písečné pláže Jomtien je přibližně 150 m.K dispozici pro hostyV hotelu je nepřetržitě otevřená recepce a čtyři restaurace a bary:
- Squid & Co - nabízí asijskou a thajskou kuchyni, otevřeno denně od 6:00 do 23:00;
- Blue Tang - nabízí kávu, čaj a občerstvení, otevřeno denně od 8:00 do 22:00;
- Over The Moon - bar s výhledem na oceán, otevřeno denně od 17:00 do 23:00;
- Under The Sun - restaurace přímo na pláži, nabízí mimo jiné hamburgery.mimo jiné hamburgery, otevřeno denně od 11:00 do 23:00;
- Splash Bar - bar u bazénu, otevřeno denně od 10:00 do 19:00.
V areálu hotelu jsou dva venkovní bazény: dvouúrovňový bazén s barem a dětský bazén. Všechny bazény jsou otevřeny denně od 8:00 do 20:00. Hostům je k dispozici posilovna, wellness centrum (procedury za příplatek), úschovna zavazadel, směnárna, prádelna a žehlení (za příplatek).InternetBezplatné Wi-Fi připojení k internetu ve všech prostorách.CateringHotel nemá sportovní a animační program. Pro nejmladší hosty hotelu je k dispozici dětský klub otevřený denně od 9:00 do 19:00.Sportovní a animační programHotel nemá sportovní a animační program. Pro nejmladší hosty hotelu je k dispozici dětský klub otevřený denně od 9:00 do 19:00.Webové stránkywww.anaanan.comMístní kategorieV Thajsku neexistuje žádná oficiální kategorizace hotelů.Podle našeho názoruHotel nabízí služby nejvyšší kvality, které doporučujeme těm nejnáročnějším klientům. Další výhodou je jeho atraktivní poloha v blízkosti pláže a v krátké vzdálenosti od Pattaya - centra městské zábavy.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.