Siam Bayshore

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Thajsko, Pattaya/Jomtien
Název ubytování Siam Bayshore
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 23 642 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníKomfortní a stylový hotel se nachází na jižním okraji Pattaya Bay, v rozlehlé a dobře udržované tropické zahradě. Do centra vesnice je to jen kousek pěšky. Přímo u hotelu se nachází molo, ze kterého několikrát denně vyplouvají lodě na korálový ostrov Koh Lan (cena cca 30-40 THB).PlážMísto je od pláže odděleno ulicí s malým provozem.K dispozici pro hostyHotel se skládá z více než tuctu nízkopodlažních propojených hotelových pavilonů.

Recepce, kavárna, restaurace s mezinárodní kuchyní Camillo, thajská restaurace, čínská restaurace a restaurace s mořskými plody, barbecue restaurace, snack bar u bazénu, lobby bar, obchod se suvenýry a novinový stánek. V zahradě 2 bazény a 2 brouzdaliště s terasami na opalování, slunečníky, lehátka a osušky zdarma. Kromě toho je v hotelu k dispozici fitness, šipky, stolní tenis, kulečník (za poplatek) a tenisové kurty (osvětlení a pronájem raket se platí na místě). Thajské masáže za příplatek. Nedaleko hotelu se nachází motokárová dráha.InternetV hotelové hale a ve všech pokojích je k dispozici bezplatné Wi-Fi.CateringSnídaně formou bohatého amerického bufetu.

.Webové stránkywww.siamhotels.com/siambayshoreMístní kategorieV Thajsku neexistuje žádná oficiální kategorizace hotelů. Hotelové řetězce nechávají kategorizaci na cestovních kancelářích.Podle našeho názoruKvalitní hotel s rozsáhlým zázemím a infrastrukturou, který naši hosté oceňují již několik let. Vynikající kvalita za mírnou cenu.

.UmiestneniePohodlný a stylový hotel se nachází na jižním okraji zálivu Pattaya, v rozsáhlých a dobře udržovaných tropických zahradách. Do centra dediny se dostanete len kúsok pešo. Hneď vedľa hotela sa nachádza mólo, z ktorého niekoľkokrát denne vyplávajú lode na koralový ostrov Koh Lan (cena cca 30-40 THB).Webová lokalitawww.siamhotels.com/siambayshoreStravovanieSnídane vo forme bohatého amerického bufetu..Miestna kategóriaV Thajsku neexistuje oficiálna kategorizácia hotelov. Hotelové reťazce ponechávajú kategorizáciu na cestovných kanceláriách.K dispozícii pre hostíHotel zůstává z více než tucta propojených nízkopodlažních hotelových pavilónů. Recepce, kaviareň, reštaurácia s medzinárodnou kuchyňou Camillo, thajská reštaurácia, čínska reštaurácia a reštaurácia s morzeovými plodmi, barbecue reštaurácia, snack bar pri bazéne, lobby bar, obchod so suvenírmi a novinový stánok. V záhrade 2 bazény a 2 detský bazény s terasami na opaľovanie, bezplatné slnečníky, ležadlá a osušky. Kromě toho je v hotelu fitnesscentrum, šípky, stolní tenis, biliard (za poplatok) a tenisové kurty (osvětlení a prenájom rakiet za poplatok na mieste). Thajské masáže za příplatek. Neďaleko hotelu se nachází motokárová dráha..Podľa nášho názoruKvalitní hotel s rozsáhlým vybavením a infrastrukturou, který naši hostia oceňujú už niekoľko rokov. Vynikajúca kvalita za miernu cenu..



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.