Kouzlo Středozemního moře

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Španělsko, Francie, Monako, Andorra
Název ubytování kouzlo Středozemního moře
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 20 879 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Monako a Azurové pobřeží • Barcelona a chrám Sagrada Família • Pyreneje a Andorra • Papežský palác v Avignonu a slavný most Pont du Gard • Carcassonne a Lurdy


Den 1
Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla na jednotlivých letištích. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Transfer do hotelu na Costa Brava/Marasme.


Den 2
Brzy ráno snídaně a vystěhování. Přejezd do Nimes a krátká prohlídka; v programu mimo jiné: římský amfiteátr, ve kterém se odehrávají býčí zápasy a svatyně Maison Carree v řeckém stylu. Poté návštěva Avignonu, cestou zastavíme u majestátního akvaduktu - Pont du Gard. V Avignonu, který byl po jistou dobu hlavním městem papežů, navštívíme Papežský palác, Place d'Horloge s radnicí a hodinovou věží a také slavný most St. Benezet. Přenocování v okolí Avignonu. (Trasa cca 300 km)


Den 3
Po časné snídani vystěhování, následně přejezd na vyhlídkové místo do půvabné vesničky Eze, která se nachází mezi Nice a Monakem - zde si lze vychutnat krásný výhled na Azurové pobřeží. Také v Eze, v parfumerii Galimard, poznáme vůně místních parfémů, kterými je tento region známý. Následně přejezd do Monaka a Monte Carla. Program zahrnuje: oceánografické muzeum s bohatou sbírkou rostlin, živočichů a vodních útvarů z celého světa, staré město s katedrálou a palácem a také Le Grand Casino. Přenocování na Azurovém pobřeží. (Trasa cca 310 km)


Den 4
Po snídani přejezd do Nice. Procházka podél Promenády Angličanů (Promenade des Anglais) a Cours Salea - ranní tržiště květin a zeleniny a večerní místo kavárenských setkání místních obyvatel a turistů. Následně přejezd do Cannes, procházka po Aleji hvězd v blízkosti Festivalového paláce (Palais des Festivals) a ulicemi starého města. Poté přejezd do Arles, zde si prohlédneme římský amfiteátr a krásnou baziliku svatého Trofima. Transfer na přenocování v okolí Carcassone. (Trasa cca 450 km)


Den 5
Po snídani vystěhování a přejezd do Carcassonne - návštěva jedné z největších středověkých tvrzí, katedrály Saint-Nazaire a procházka podél hradeb. Dalším bodem programu je Toulouse, kde navštívíme historické centrum a baziliku svatého Saturnina (Basilique Saint-Sernin). Volný čas v Toulouse. Následně přejezd do Lurd a návštěva Mariánské svatyně, baziliky, podzemního kostela Pia X., jeskyně Zjevení s pramenem léčivé vody. Přenocování v okolí Lurd. (Trasa cca 280 km)
 

Den 6
Po snídani vystěhování z hotelu a přejezd přes Pyreneje do Andorry - miniaturní země, která se nachází v malebném údolí Pyrenejí. Po příjezdu do Andorry volný čas na nakupování v bezcelní zóně. Přenocování v hotelu v okolí Costa Brava/Maresme. (Trasa cca 480 km)


Den 7
Po snídani prohlídka Barcelony, mezi jinými díla slavného architekta Antonia Gaudího: chrám Sagrada Família (zvenčí), Park Güell, gotická čtvrť s katedrálou a královským palácem, náměstí sv. Jakuba (svatý patron Katalánska) a Las Ramblas - nejkrásnější ulice města, volný čas na Las Ramblas. Pro fanoušky fotbalu - prohlídka stadionu FC Barcelona Camp Nou (za poplatek cca 35 EUR/os.). Večer návrat do hotelu na přenocování. (Trasa cca 100 km)
Pro zájemce večer s flamencem (za příplatek cca 70 EUR/os.) - atrakce dostupná v závislosti na poloze hotelu. 


Den 8
Ráno snídaně (v případě ranního odletu do Polska neobdrží klienti snídani) a vystěhování.
- Klienti, kteří se vracejí do Polska - transfer na letiště.
- Klienti pokračující v pobytu - transfer do vybraného hotelu.
 

Upozornění k programu
- Pořadí realizace bodů programu může být změněno či obráceno.
- Průvodce neprovází po muzejních objektech.
V hotelech v Katalánsku se musí platit pobytová taxa:
- 5* hotely kromě Barcelony - cca 3,75 EUR/os./den,
- 4* hotely kromě Barcelony - cca 0,95 EUR/os./den,
- 3* hotely kromě Barcelony - cca 1,35 EUR/os./den.
Výše uvedenou pobytovou taxu platí turista přímo na hotelové recepci a zahrnuje maximálně 7 dní pobytu. Klienti, kteří si zakoupili dvoutýdenní pobyt platí pouze 7 dní.
Děti do 16 let neplatí pobytovou taxu.


Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.
Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem, letištní taxy, přejezdy klimatizovaným autokarem během poznávací části, ubytování v hotelech (7 nocí nebo za příplatek 14 nocí), stravování: kontinentální snídaně, turistický program (viz níže), služby polského průvodce během poznávací části (služby delegáta během pobytu na Costa Brava/Costa del Maresme), pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).


Základní cena nezahrnuje: vstupné, spropitné, systém Tour Guide, rezervační poplatky - ve výši cca 225 EUR/os. (povinný poplatek placený průvodci na místě, nepřijímáme bankovky s nominální hodnotou vyšší než 100 EUR). Poplatek nezahrnuje fakultativní výlety, povinný katalánský poplatek (cca 1,2 EUR/os./den), další jídla a jiné osobní výdaje.  
Pro zájemce možnost zakoupení balíčku večeří - cena cca 120 EUR/os. za 5 večeří.


Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.


Název zájezdu v polském jazyce: Uroki Morza Śródziemnego
Kód zájezdu: HFR
Hlavní turistická sezóna ve Španělsku obvykle trvá od 1.7. do 31.8.
Obsluha skupiny v systému TOUR GUIDE 
Jedná se o bezdrátový elektronický systém provázení skupin, který umožňuje zákazníkům pohodlnou formu komentované prohlídky. Přečtěte si více o Tour guide.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

K dispozici pro hostyVe Španělsku je v hotelech bar a restaurace, ve Francii hotely řetězce Etap nebo jiného řetězce (bez restaurace nebo baru).UbytováníHotely **/*** - zpravidla se nacházejí mimo navštívená města nebo v jejich bezprostřední blízkosti. Pokoje: 2, 3lůžkové (přičemž 3lůžkový je obvykle 2lůžkový pokoj s přistýlkou), všechny s koupelnou, někdy s telefonem a TV..CateringKontinentální snídaněPoznámka!Protože ve francouzských hotelech nejsou restaurace ani bary a nejbližší mohou být značně vzdálené, doporučujeme vám, abyste si během volného času v navštívených městech dopřáli teplé jídlo.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.