Hotel Sunce

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Bosna a Hercegovina, Neum
Ubytování Hotel Sunce
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 10 380 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1Zajímavá destinaceVýhody nabídky 2Moderní a kvalitní hotelVýhody nabídky 3Nádherné výhledy na moře a do okolíStřediskoNeum Praha: 1160 km, Brno: 1020 km, Bratislava: 890 kmPolohaHotel se nachází v oblíbeném turistickém letovisku Neum, které je zároveň jediné přímořské městečko Bosny a Hercegoviny. Přibližně 83 km je vzdálené město Mostar a 66 km chorvatské město Dubrovník.PlážPřibližně 30 m od hotelu se nachází oblázková a částečně betonová pláž. Lehátka a slunečníky za poplatek.VybaveníRecepce, restaurace, bary, bazén, parkoviště, Wi-Fi, výtah, konferenční prostory.
 UbytováníDvoulůžkové pokoje vybavené vlastním soc.zařízením (koupelna, WC, vysoušeč vlasů), klimatizací, balkonem, TV/Sat, ledničkou, trezorem, telefonem a Wi-Fi.
 StravaSnídaněHotelová restauraceA lá carte restauraceItalská restauraceCafe bar, aperitif bar, night club, lounge bar, pastry shopSport a zábavaHostům je k dispozici stolní tenis, bowling nebo kulečník. Zahrát si však mohou i plážový volejbal, či využívat venkovní hotelový bazén. Za poplatek je možné také vyzkoušet různé vodní sporty na pláži. Městečko Neum je jediné přímořské letovisko Bosny a Hercegoviny. Nabízí se tedy výlety do města Mostar, poutního města Medugorje nebo do chorvatského DubrovníkuInformaceParkování zdarma. Parkování v garáži za poplatek.Domácí zvířata nejsou povolena.
Dětská postýlka na vyžádání za poplatek cca 10 EUR/den.
 



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.