Arkutino Family Resort

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Bulharsko, Arkutino, Arkutino Family Resort****
Název ubytování Arkutino Family Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 19 390 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

all incl.

Popis ubytování

VybaveníKomplex je vybaven recepcí s možností využití trezoru (za poplatek), bazénem, hlavní restauraci se dvěma terasami, barem u bazénu, lobby barem, ala carte restaurací. Pro děti je zde k dispozici herna, dětský bazén, dětský klub (4-12 let) a animace

Zdarma mohou klienti využít: fitness, animační program (šipky, boccia, vodní gymnastika a aerobik, stolní tenis, plážový volejbal, basketbal).
Za poplatek: wellness centrum se saunou, parní lázní a masážemi, zapůjčení kola a vodní sporty na pláži.
Pro hosty komplexu je k dispozici pláž s možností využití lehátek a slunečníků (2 lehátka a 1 slunečník zdarma na pokoj). Na pláž vede speciálně upravená ekostezka z dřevěných prken, kudy snadno projedou i kočárky. Dětská postýlka je za poplatek 5leva/den.UbytováníVšechny pokoje jsou vybaveny vlastní soc. zařízením (sprcha, WC, fén), klimatizací, TV, telefonem, minibarem, trezorem (za poplatek) balkonem a Wi-Fi. Hotel nabízí různé možnosti ubytování:

Standardní dvoulůžkový pokoj bez možnosti přistýlky

Dvoulůžkový pokoj Deluxe s možností jedné přistýlky. Přistýlka je formou rozhkládacího křesla (cca 170cm), které je vhodné pro děti do 7 let.

Rodinný apartmán (3x plná cena) - dva pokoje oddělené dveřmi s možností přistýlky. Přistýlka je formou rozhkládacího křesla (cca 170cm), které je vhodné pro děti do 7 let. Max. obsazenost 4+1.

Rodinný apartmán s výhledem na moře (3x plná cena) - dva pokoje oddělené dveřmi s možností přistýlky. Přistýlka je formou rozhkládacího křesla (cca 170cm), které je vhodné pro děti do 7 let. Max. obsazenost 4+1. Do apartmánu vede víc schodů, jelikož jsou umístěny ve vyšší části letoviska.

Apartmán Luxe s výhledem na moře (4x plná cena) - apartmán má dvě ložnice a obývací pokoj. Max. obsazenost 4+2 nebo 6+0. Do apartmánu vede víc schodů, jelikož jsou umístěny ve vyšší části letoviska.

Popis lokality ubytování

PolohaPrázdninová vesnička „ARKUTINO FAMILY RESORT“ se nachází v nejkrásnější části jižního pobřeží Černého moře – v oblasti Arkutino, které leží mezi městy Sozopol a Primorsko, 40 km od Burgasu. .



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.