Detelina letecky Praha, ALL Inclusive, 7 nocí, odlet neděle

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Bulharsko, Zlaté Písky
Název ubytování Detelina
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 15 760 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

O ubytováníHotel Detelina se u našich klientů těší vysoké oblibě už několikátou sezónu. Za jeho úspěchem stojí umístění v klidné lokalitě, hotelový bazén a prostorná zahrada s dětským hřištěm. I díky tomu je hotel ideální volbou pro rodiny s dětmi. Zvolit si můžete způsob dopravy.Poloha a popisHotel se nachází přibližně 580 m od písečné pláže, v klidné lokalitě centrální části Zlatých Písků. V okolí hotelu najdete spoustu obchodů, restaurací, barů. V přízemí hotelu je malý supermarket. Pro případné cestování z letoviska můžete využít nabídku fakultativních výletů, místní hromadnou dopravu nebo levné taxi.PokojeVeškeré pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC a fénem, TV, lednicí a telefonem. Samozřejmostí je i v ceně zahrnutá klimatizace. Odpočívat můžete na vlastní terase nebo balkonu, pohodlí pobytu zvyšuje i výtah obsluhující všechna patra hotelu. Polovina pokojů je orientována směrem k moři. Do všech pokojů je možno objednat přistýlku, výbornou variantou pro rodiny s dětmi nebo větší skupiny jsou apartmány pro čtyři osoby.Služby hoteluV ceně ubytování mohou hosté využívat hotelový bazén včetně lehátek a slunečníků. Příjemné atmosféře přispívá rozdělení bazénu na dvě části (pro dospělé a pro děti) i blízkost baru, který funguje v režimu ALL INCLUSIVE. V hotelu se nachází směnárna, dětské hřiště, k úschově vašich cenností pak slouží hotelový trezor. Jistě využijete i možnost připojit se k Wi-Fi a zahrát si kulečník.StravováníSnídaně, obědy i večeře jsou podávány formou švédských stolů, jedná se tedy o – co se množství týče – neomezenou konzumaci. Příjemným bonusem je pak odpolední svačina.
ALL INCLUSIVE PROGRAM
Jídlo: Snídaně 8.00 – 10.00 hod., oběd 12.30 – 14.30 hod., odpolední svačina 16.00 – 17.00 hod., večeře 18.00 – 20.00 hod.
Nápoje: nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje, jako jsou točené pivo, bílé a červené víno nebo tvrdý alkohol, jsou servírovány denně od 10.00 do 22.00 hod.VybaveníBar u bazénu, Dětské hřiště, Hotelový trezor, Klimatizace, Kulečník, Lehátka, slunečníky u bazénu, Směnárna, Venkovní bazén, Wi-Fi připojení k internetu



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.