Hotel Melia Sunny Beach Resort

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Bulharsko, Slunečné pobřeží, Hotel Melia Sunny Beach Resort ****
Ubytování Hotel Melia Sunny Beach Resort
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 23 290 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

all incl.

Popis ubytování

VybaveníVstupní haly s recepcí, celkem 5 budov. Směnárna, 3 restaurace, á la carte restaurace (čínská, indická a pivní bar Biergarten), 3 lobby bary, snack bar u bazénu, kavárna, bar na pláži, 2 konferenční místnosti, animační sál, WiFi zdarma, 3 bazény, 3 dětské bazény, miniaquapark s tobogány pro děti i dospělé; lehátka a slunečníky u bazénu zdarma; parkoviště (za poplatek), minimarket, kadeřnictví. Dlouhá písčitá pláž se nachází cca 50 m od hotelu; v omezeném množství lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

Stolní tenis, fitness, šipky, volejbal, minifotbal, horolezecká stěna, aerobic, animace, 2 dětská hřiště, miniclub, vnitřní bazén; za poplatek kulečník, Spa centrum - sauna, solárium, masáže, kosmetický salon, vodní sporty na pláži.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek mají vlastní příslušenství (koupelna se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, WC), klimatizace, WiFi, SAT/TV, telefon, balkon; minibar (za poplatek), trezor (za poplatek).
Za příplatek pokoje s výhledem na bazén/bočním výhledem na moře nebo Junior Suite až pro 5 osob nebo rodinné pokoje až pro 4 osoby (2 oddělené místnosti, 2 koupelny, 4 pevná lůžka).

Popis lokality ubytování

PolohaRodinný hotel, byl v roce 2021 nově renovovaný. Resort v blízkosti pláže nabízí mnoho vyžití pro děti, tak pro dospělé osoby. Centrum Slunečného pobřeží je 200 m, letiště v Burgasu je vzdáleno 30 km.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.