Laguna Garden letecky Praha, ALL Inclusive, 7 nocí, odlet neděle

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Bulharsko, Albena
Název ubytování Laguna Garden
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 18 460 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

O ubytováníHotel Laguna Garden leží v samotném v srdci letoviska Albena a pouhých 130 m od hotelové pláže. Hotel je díky své poloze, profesionálním službám, programu ALL INCLUSIVE a přátelské atmosféře vyhledávaný klienty všech věkových kategorií.Poloha a popisHotel obklopuje krásná přírodní rezervace Baltata, která vás bude vybízet k procházkám a relaxaci. Pláž je vzdálená 130 m. Oblíbená součást hotelu je zahrada, která dodává celému areálu přírodní ráz. Vedle hotelu vede pěší promenáda s obchůdky, restauracemi a bary.PokojeV nabídce najdete dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky o rozloze 18 m2. Nachází se zde dvě oddělená lůžka a přistýlka. Koupelna s WC je vybavena sprchovým koutem nebo vanou, kde teče léčivá voda z albenských pramenů. Balkon poskytuje příjemné výhledy na bazén nebo do růžové zahrady. Pokoj je dále vybaven minibarem (za poplatek), TV, bezpečnostní schránkou. Samozřejmostí je klimatizace a Wi-Fi připojení zdarma. Služby hoteluV rámci programu ALL INCLUSIVE můžete využívat venkovní bazén a bazén pro děti, restauraci s terasou, směnárnu, lobby bar, bar u bazénu, dětské hřiště, dětský klub. Na pláži máte k dispozici dvě lehátka a slunečník/pokoj ZDARMA. Jistě využijete také mezinárodní animační programy pro děti i dospělé. Za příplatek je pak možné využít tenisové hřiště, nebo vstup do 800 m vzdáleného aquaparku Aquamania.StravováníSnídaně, obědy i večeře jsou podávány formou švédských stolů, jedná se tedy o – co se množství týče – neomezenou konzumaci. Příjemným bonusem je pak odpolední svačina ve snack baru. Dine Around Program – jednou během pobytu v termínu do 30. 6. a od 1. 9. si můžete vychutnat oběd nebo večeři v tematické restauraci À la carte – nutno objednat předem na místě.
ALL INCLUSIVE PROGRAM: Snídaně 7.30 – 10.00 hod., oběd 12.30 -14.30 hod., svačina 15.00-17.00 hod., večeře 18.00-21.00 hod.
Nápoje: nealkoholické a místní alkoholické nápoje jsou servírovány denně od 10.00 do 23.00.VybaveníAnimační programy pro děti, Animační programy pro dospělé, Bar u bazénu, Dětské hřiště, Dětský klub, Lehátka na pláži, Lehátka, slunečníky u bazénu, Restaurace, Směnárna, Venkovní bazén, Vnitřní bazén, Zahrada



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.