Jóga v Černé Hoře

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Černá Hora
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Aktivní
Cena za osobu celkem za 22 490 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Každý den vás čekají 2 lekce jógy, které vás podpoří při cestě za zdravějším tělem i myslí. Kromě toho si budete užívat dostatek koupání v moři, vynikající pochoutky balkánské kuchyně i překrásnou přírodu Černé Hory. Zažijte s námi tu jedinečnou harmonii těla a duše. Těšíme se na vás!
 

Program zájezdu

Oáza klidu a vitality

Jóga není jen obyčejným cvičením, ale představuje dlouhodobou cestu k vaší tělesné harmonii a vitalitě. Vydejte se proto s námi na zájezd se cvičením jógy do Černé Hory a podpořte své tělesné i duševní zdraví. Váš jógový pobyt prožijete v klidnějším letovisku Čanj, v hotelu Pearl Beach Resort 4*, který vám poskytne krásné zázemí pro vaši jógovou praxi. Je postaven v bezprostřední blízkosti pláže Biserna Obala, které se pro její perleťovou barvu říká Perlové pobřeží. Příjemnou atmosféru tomuto místu dodávají zdejší zelené hory, které se zvedají jen několik metrů od pláže.

Harmonogram cvičení jógy

Ranní lekce: každý den zahájíte lekcí jógy, která vám rozproudí energii a probudí vaše tělo. Naše dopolední lekce se zaměřují na protažení a rozcvičení, přičemž respektujeme fyzické možnosti každého účastníka. Vytváříme pro vás prostor, kde každý může cvičit podle svých schopností a vlastního tempa. Podvečerní lekce: večerní lekce probíhají v klidnějším tempu a jsou zaměřeny na uvolnění a regeneraci vašeho těla i mysli. Pomohou vám zklidnit myšlenky a nabídnou maximální péči o vaše zdraví a pohodu.

Proč jóga? Výhody pro vaše zdraví

Jóga není jen o fyzické aktivitě, ale také o duševním klidu. Pomáhá v boji s chronickým stresem a učí, jak správně relaxovat a zvládat emoce. Pravidelná jógová praxe vyrovnává svalové dysbalance, zlepšuje pružnost páteře a zvyšuje celkovou flexibilitu těla. Také pomáhá předcházet bolestem a snižuje riziko zranění. Připojte se k nám na cestě k lepšímu zdraví a pohodě s naším zájezdem Jóga v Černé Hoře!  

POZNÁMKA

Doporučujeme si vzít s sebou pohodlné a prodyšné oblečení na cvičení (šortky, legíny, tričko, nátělník a mikinu na relaxaci), podložku na cvičení, lahev na vodu a ručník. Změna hotelu vyhrazena.



   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.