Astoria Hotel & Medical Spa - Balíček Aktivní poby Golf na 2 nebo 4 noci

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Karlovarský kraj, Karlovy Vary
Ubytování Astoria Hotel & Medical Spa - Balíček Aktivní poby Golf na 2
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 6 620 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Snídaně

Popis ubytování

PopisPřímo v srdci Karlových Varů, v historickém centru lázeňského území, naproti Mlýnské kolonádě s léčivými minerálními prameny leží ASTORIA Hotel & Medical Spa . V blízkosti hotelu se nachází mnoho dalších pamětihodností a zajímavostí tohoto malebného města. ASTORIA Hotel & Medical Spa svým hostům nabízí příjemné a moderní zázemí. Mnoho pokojů nabízí překrásný výhled na kolonádu nebo do Ondřejské ulice. Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou či vanou, toaletou, trezorem přímo v pokoji, LED televizorem se satelitním příjmem, chladničkou, telefonem a rádiem. Nechybí ani Wi-Fi připojení. V hotelu můžete strávit pobyt i se svým domácím mazlíčkem.Léčebné proceduryV Karlových Varech léčí především onemocnění zažívacího traktu, nemoci z poruch látkové výměny, onemocnění pohybového aparátu, stavy tělesné a duševní vyčerpanosti. Nabídku wellness služeb doplňují vlastní bazén, finská sauna, relaxační masáže, koupele, procházky po lázeňských lesích, nordic walking či možnost půjčení kol. Hotel má svůj vlastní balneoprovoz.StravaASTORIA Hotel & Medical Spa má svou hotelovou restauraci. Restaurace má kapacitu 155 míst a hosté se při jídle mohou kochat jedinečným a okouzlujícím výhledem na největší symbol Karlových Varů, Mlýnskou kolonádu. Snídaně, obědy i večeře jsou připraveny formou teplého i studeného bufetu. Nápoje si vyberete podle své chuti z nápojového lístku.

Strava dle balíčku.Typ ubytování1 až 3-lůžkové pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou či vanou, toaletou, trezorem přímo v pokoji, LED televizorem se satelitním příjmem, chladničkou, telefonem a rádiem. Nechybí ani Wi-Fi připojení.BALÍČEK Aktivní pobyt Golf na 2 nebo 4 noci zahrnuje:2x (4x) ubytování v pokoji kategorie Comfort nebo Comfort Plus (Astoria nebo Art Deco WOLKER)
2x (4x) snídaně formou teplého a studeného bufetu
Wellness centrum v otvíracích hodnách zdarma
nabídka hotelové čajovny zdarma (denně 4 druhy čaje)
večeře formou bufetu se slevou 30%
procedury Medical Spa a Wellness se slevou 30%
2x (4x) Green Fee - Golf Resort Karlovy Vary
BONUS: Zvýhodněné podmínky pro vstup dp npvého SAUNIA Thermal Resort Karlovy Vary (bazén,, bazén s vřídelní vodou, saunový svěr)Povinný poplateklázeňská taxa 50 Kč / osobu nad 18 let / den (platba na recepci hotelu při příjezdu)



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.