Benecko - Hotel Krakonoš

*** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Česko, Krkonoše
Název ubytování Benecko - Hotel Krakonoš
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 2 800 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
Sport: kulečník, stolní tenis, značené trasy pro pěší a cykloturistiku, lyžování sjezdové a běžecké (ski areál Benecko - 100 m od hotelu, 8 lyžařských vleků, bufet, občerstvení).

Popis stravování

snídaně (bufet), za příplatek polopenze nebo plná penze (oběd a večeře - jednotné menu). Obědy možno zakoupit též výběrem z jídelního lístku hotelové restaurace.

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje: ubytování se snídaní a možností dokoupení polopenze či plné penze, venkovní bazén.Balíček 2Pobyt na týden a více zahrnuje: cenově zvýhodněné ubytování se snídaní a možností dokoupení polopenze či plné penze, venkovní bazén.Balíček 3Vánoční pobyt zahrnuje povinný příplatek: 24.12. slavnostní štědrovečerní menu.Balíček 4Silvestrovský pobyt zahrnuje povinný příplatek: 31.12. Silvestrovské menu, hudbu k tanci i poslechu, aperitiv, studený překrm, hlavní jídlo, dezert, kávu, sekt nebo limonádu pro děti, půlnoční večeři, občerstvení po celý večer, dárek.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍrecepce, restaurace, salónek, bar, kavárna, Wi-Fi (zdarma), sušárna, venkovní bazén (v létě), venkovní posezení s grilem, herna, místnost s TV, úschovna a půjčovna lyží, lyžařská škola, hotel. trezor, konferenční služby, parkoviště.VYBAVENÍ POKOJŮ2 až 6lůžkové pokoje, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC) a 2 až 4lůžkové pokoje s umyvadlem na pokoji (soc. zařízení společné na chodbě).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.