Blansko - Hotel Skalní Mlýn

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Česko, Moravský kras
Název ubytování Blansko - Hotel Skalní Mlýn
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 025 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
Sport: stolní tenis, kulečník, v okolí značené trasy pro pěší a cykloturistiku, naučná stezka.Volný čas: Moravský kras, propast Maccocha, řeka Punkva.Dům přírody Moravského krasu (otevřeno denně od 9 hodin, v prosinci - únoru do 15:00 hod., v březnu, říjnu a listopadu do 16:00 hod a v dubnu - září do 17:00 hod). Probíhá zde prodej regionálních produktů, možnost návštěvy expozice odhlubinného geologického vývoje až po současnost vč. 3D filmu (vstup 65 Kč/dosp. osoba). Venku je menší geopark a vodní prvek (jak protéká voda v Moravském krasu), k dispozici je též tématická vnitřní herna.

Popis stravování

snídaně (rozšířená kontinentální (v mimosezóně - výběr hlavního jídla, káva, čaj, džus) nebo teplý a studený bufet s výběrem nápojů), za příplatek polopenze (večeře – výběr ze 3 hlavních jídel, moučník nebo salát).

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní (dle výběru délky pobytu), parkování.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍrecepce, 2 restaurace s venkovním posezením, výtah, konferenční služby, sauna, billiard (za poplatek), hotel. trezor, úschovna kol, půjčovna kol a koloběžek, Wi-Fi (zdarma), pro děti – strava, stolička a postýlka; parkoviště, akceptace platebních karet. Přes cestu menší dětské hřiště (houpačka, skluzavka), v naučném centru Dům přírody Moravského krasu (100 m) menší dětské vnitřní hřiště (8:00 - 17:00 hod.).VYBAVENÍ POKOJŮmenší 1 až 3lůžkové pokoje, 4lůžkové rodinné pokoje (mezonetové), vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén), možnost přistýlky (některé pokoje), TV-SAT, rádio, lednička, Wi-Fi (zdarma – většina pokojů, ostatní přípojka na internet).

Popis lokality ubytování

Popis destinaceMoravský Kras patří mezi nejvýznamnější krasové oblasti ve Střední Evropě a je zároveň vyhlášen chráněnou krajinnou oblastí. Na celém území se nachází více než 1100 jeskyní. Mezi jeskyně, které jsou přístupné veřejnosti patří Punkevní jeskyně, které nabízejí možnost plavby na podzemní říčce Punkvě a prohlídku dna propasti Macocha. Dalšími významnými jeskyněmi jsou Kateřinská jeskyně, Jeskyně Balcarka, nebo Sloupsko-šošůvské jeskyně. Určitě bychom neměli zapomenout navštívit zříceniny hradu Holštejn, Blansek anebo Rytířskou jeskyni – jeskynní hrad obývaný ve středověku.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.