Chata Ořovský

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Plzeňský kraj, Železná Ruda
Název ubytování Chata Ořovský
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 4 130 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Snídaně

Popis ubytování

PopisV Chatě Ořovský naleznete jednoduché ubytování se stravováním, pohodu a klid, prostě ideální podmínky pro trávení Vaší dovolené. V létě zážitky z krásné přírody údolí řeky Řezné umocní ideální podmínky pro turistiku a cykloturistiku i možnost koupání v přírodním koupališti. Ti, kteří sportu příliš neholdují, si užijí krásné procházky, s přibývajícím létem i možnost houbaření.

Chata Ořovský je ideální pro rodinnou rekreaci, zájezdy seniorů,ale i pro individuální klienty, kteří chtějí poznat krásy Šumavy. K dispozici jsou kromě prostor jídelny a restaurace také 2 společenské místnosti, terasa s výhledem na sjezdovku, připravujeme zprovoznění retro vinárny. Velkou výhodou chaty je vytápěná lyžárna. V zimě zde vysušíte svoji lyžařskou výbavu, v létě uskladníte kola.SjezdovkyPravidelná údržba, většina sjezdovek s umělým zasněžováním, v některých areálech večerní lyžování na znovuupravených sjezdovkách, lyžařské školy pro děti i dospělé, špičkový servis, půjčovny sjezdových, běžeckých lyží a snowboardů, ski bary – to je jen stručný výčet služeb, které jsou u nás samozřejmostí.

U hotelu naleznete 3 sjezdovky s jedním skipasem lze využít lyžování na sjezdovce Nad nádražím ale i u cca 5km vzdáleného Špičáku. Cca 300 m od hotelu je možnost využití skibusu na Špičák.

Nejbližší je rozšířená sjezdovka Nad nádražím bude ještě větším lákadlem jak pro začátečníky na lyžích i snowboardu, tak i pro milovníky dlouhých carvingových oblouků.

Nově rozšířené sjezdovky na Špičáku cca 5km  se řadí profilem mezi nejlepší v Čechách, ve spodní části „Šancí“ vznikla nová rodinná sjezdovka „Spodní šance“ a na osvětleném tzv. Lubském svahu nový snowpark FREESTYLE Area. V množství, přepravní kapacitě a v rozmanitosti lyžařských terénů patří Železnorudsko spolu s nedalekým Velkým Javorem v Bavorsku k předním lyžařským oblastem v mimoalpské Evropě.StravaSnídaně jsou připravovány formou bufetu, obědy/večeře servírované.Typ ubytováníTuristický pokoj max. pro 4 osoby: umyvadlo na pokoji, sprcha a WC společné pro klienty na jednom patře

Standardní pokoj pro max. 3 osoby: koupelna/wc na pokoji

Apartmán pro max. 4 osoby: dva pokoje, koupelna/wc na pokoji (na vyžádání v CK)

Možnost jednolůžkového pokoje na vyžádání v CK.Cena zahrnujeubytování se stravou dle ceníkuPovinný poplatekpobytová taxa 30 Kč / osobu nad 18 let / den (platba na místě)Fakultativní poplatekdětská postýlka 100 Kč / den, Domácí mazlíček  do 10 Kg / 100 Kč / den, nad 10 Kg / 150 Kč / den



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.