Dlouhá Lhota - Hotel Panství Dlouhá Lhota

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Česko, Střední Čechy
Název ubytování Dlouhá Lhota - Hotel Panství Dlouhá Lhota
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 795 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
Přímo v zámeckém areálu: wellness centrum (bazén, vířivka, bylinková a finská sauna, turecká parní lázeň), kurty, hřiště na pétanque.V blízkosti se nachází města Příbram, Dobříš, Praha nebo Orlík nad Vltavou. Z přírodních památek je nejzajímavější Chráněná krajinná oblast Křivoklátsko nebo Český kras. K návštěvě vybízí i řeka Vltava.

POZNÁMKA
WELLNESS: rezervace je nutná minimálně 2 hodiny předem z kapacitních důvodů a pro vyhřátí vybrané sauny.Je zde bazén, bylinková a finská sauna, turecká parní lázeň, venkovní vířivka. K dispozici ručníky a plachty (kromě wellness pobytu za příplatek).Wellness není přímo propojen se zámkem ani Konírnou, z ubytování na zámku je cca 100 m přes dvůr, z ubytování Konírna cca 30 m přes dvůr.Zapůjčení osušky a prostěradla zdarma

Popis stravování

snídaně formou bufetu, které vás určitě zasytí. Pro obědy a večeře je možnost využít zámeckou restauraci, která je připravená pro vaše gurmánské zážitky. A pokud si chcete užít pohodlí vašeho pokoje, je možné využít také room service za symbolický poplatek 150 Kč.

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní, parkování, Wi-Fi.Balíček 2Cena pobytu Romantický pobyt zahrnuje 1x ubytování v zámeckém pokoji se snídaní (na přání s donáškou na pokoj), milou pozornost při příjezdu, 1x vstup do wellness centra (bazénu, sauny a posilovny - 90 min.), 1x privátní vstup do vířivky s láhví sektu (55 min.), 1x dezert s kávou v Restaurantu Konírna, late check-out do 13 hod., kryté parkovací stání přímo v resortu Panství, Wi-Fi.BONUS: zvýhodněná cena druhé nociBalíček 3Cena pobytu Wellness pobyt zahrnuje 1x ubytování v zámeckém pokoji se snídaní (na přání s donáškou na pokoj), lahev bílého vína "Panství" při příjezdu, 1x vstup do wellness centra (bazénu, sauny a posilovny - 90 min.), 1x relaxační masáž dle výběru (30 min.), late check-out do 13 hod., kryté parkovací stání přímo v resortu Panství, Wi-Fi.BONUS: zvýhodněná cena druhé noci.Balíček 4Cena pobytu Degustační pobyt zahrnuje 1x ubytování v zámeckém pokoji se snídaní (na přání s donáškou na pokoj), 1x vstup do wellness centra (bazénu, sauny a posilovny - 90 min.), 1x 4chodové degustační menu s párováním vín v Restaurantu Konírna, late check-out do 13 hod., kryté parkovací stání přímo v resortu Panství, Wi-Fi.BONUS: zvýhodněná cena druhé noci.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍrecepce, room service, půjčení žehličky, restaurace, konferenční místnost, wellness centrum (vyhřívaný bazén, whirlpool na střešní terase, bylinková sauna, finská sauna, turecká parní lázeň, zapůjčení osušky a prostěradla zdarma), vinný sklep, kurty, hřiště na pétanque, venkovní altán s posezením, jezírko, velká zahrada s koutem ve stylu Stonehenge.VYBAVENÍ POKOJŮZámek:2lůžkový pokoj Classic, manželská postel nebo oddělená lůžka, koupelna (sprcha, WC, fén, župany a pantofle), telefon, SAT TV, trezor, minibar, posezení, Wi-Fi (zdarma).2lůžkový pokoj Exclusive, manželská postel, koupelna (vana, WC, fén, župany a pantofle), telefon, SAT TV, trezor, minibar, posezení, Wi-Fi (zdarma).2lůžkový pokoj De Luxe, manželská postel, výhled do zahrady, vana umístěná v pokoji, koupelna (vana, WC, fén, župany a pantofle), telefon, SAT TV, trezor, minibar, posezení, Wi-Fi (zdarma).Konírna (moderně vybavené pokoje):2lůžkový pokoj Exclusive, manželská postel, koupelna (sprcha, WC, fén, župany a pantofle), telefon, SAT TV, trezor, minibar, posezení, Wi-Fi (zdarma).2lůžkový pokoj De Luxe, manželská postel, výhled do zahrady či na zámek, vana umístěná v pokoji, koupelna (sprcha, WC, fén, župany a pantofle), telefon, SAT TV, trezor, minibar, posezení, Wi-Fi (zdarma).

Popis lokality ubytování

Popis destinacePoznejte okolí Prahy, ulice starobylých měst, nevídanou krajinu a nespočet pozoruhodných hradů a zámků. Vydejte se do údolí pěti řek, lesů Křivoklátska, nížin v Polabí či na skalnaté hřebeny Brd. V tomto regionu nebudete vědět kam vyrazit dříve.Naše tipy co musíte ve Středních Čechách vidět!Neodmyslitelně patří k nejnavštěvovanějším místům tohoto regionu i celkově České republiky hrad Karlštejn. Nechal ho vybudovat král Karel IV. jako své venkovské sídlo a jako úkryt korunovačních klenotů. Zajímavostí hradu je jeho pěti stupňové výškově rozdílné postavení, které mělo značit míru důležitosti. Hrad můžete navštívit během prohlídkových okruhů s průvodcem.Ve středních Čechách patří mezi nejatraktivnější návštěvnická místa Chráněná krajinná oblast Kokořínsko, nachází se zde kaňonovitá údolí se skalními útvary, známé jsou tzv. skalní pokličky a obří hlavy vytesané do skal. Vydejte se zde také na známý hrad Kokořín nebo Bezděz. Stříbrná pokladnice českého království, pod tímto názvem můžete znát město Kutná Hora. Při toulkách uličkami tohoto půvabného města rozhodně nesmíte vynechat chrám sv. Barbory, který je spolu s historickým městem zapsán do seznamu UNESCO.Do malebných ulic měst se můžete vypravit do lázeňského města Poděbrady, Berouna, Příbrami či města Mělník, kde se stékají dvě nejdelší řeky České republiky, Labe a Vltava, kde můžete spatřit úchvatný meandr Vltavy, stejně jako na vyhlídce Máj a Solenická podkova.V této oblasti si můžete udělat i okružní jízdu po hradech a zámcích, protože jich zde naleznete opravdu hojné množství. Například hrad Křivoklát, zámek Konopiště, hrad Český Štenberk, zámek Žleby, zámek Loučeň s labyrintáriem, zámek Nelahozeves, zámek Mnichovo Hradiště, zámek Benátky nad Jizerou, zámek Dobříš nebo zřícenina hradu Točník.Na výlet nedaleko Prahy se můžete vydat na vyhledávaný lom Velká Amerika, přezdívaný český Grand Ganyon, na zříceninu hradu Okoř či na vyhlídku Svatý Jan pod Skalou. Ani příznivci zimních sportů nebudou zklamaní, můžete se vypravit se do lyžařského areálu Monínec.Jistě stojí za zmínku Koněpruské jeskyně, které jsou největším objeveným jeskynním komplexem na českém území. Můžete si načasovat svůj výlet v jeden vyhrazený den měsíce a vydat se do jeskyně pouze s baterkami a zažít tak nevšední zážitek.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.