Mariánské Lázně, Hotel Centrální Lázně & Maria Spa - Wellness speciál

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Západočeské lázně, Mariánské Lázně
Název ubytování Centrální Lázně
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, relaxační
Cena za osobu celkem za 9 100 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Polopenze + 5 procedur v ceně pobytu.

Impozantní historické budovy Centrálních Lázní a Maria SPA jsou pýchou Mariánských Lázní. Hotely Nové Lázně, Centrální Lázně, Maria SPA, Neapol, Imperial a Hvězda jsou propojeny koridorem a tím se vytvořil unikátní komplex lázeňských hotelů s největším balneo-provozem. Hosté mají možnost příjemného posezení a vyhlídky na hlavní kolonádu s prameny.
Služby a vybavení: recepce, prodej suvenýrů, restaurace, letní terasa a Lobby bar - kavárna, fitness centrum, solárium, manikúra/pedikúra, kosmetika, vitasalin, kadeřník. Sportovní aktivity v dosahu - squashový kurt, bowling, tenisový kurt, minigolfové hřiště, golfové hřiště, plážový volejbal, parkoviště.

Léčebné a relaxační procedury
Přírodní léčivé prameny (Lesní, Ferdinandův, Rudolfův, Balbínův a Mariin pramen) se využívají k pitné kúře a minerálním koupelím, na plynové obálky se využívá Mariin pramen. Hosté mohou využít širokou nabídku procedur: rašelinové zábaly, hydroterapie, perličkové a přísadové koupele, masáže, oxygenoterapie, magnetoterapie, skupinový tělocvik, léčebný tělocvik, cvičení v bazénu, volně dostupné bazény s protiproudem, whirlpool, sauna, parní koupel, Kneipova terapie, samarium. Komplex Římských Lázní v Nových lázních (3 relaxační bazény, sauna, salárium, Kneipova terapie).

Výlety: Mariánské Lázně – kolonáda, muzeum, Zpívající fontána, vyhlídky Hamelika, Mescéry a Karola, Park Boheminium, Geologický park, památník F. Chopina. Kladská, zámek Kynžvart, cykloturistika, turistika, lesní koupaliště Lido, rybník Betlém, lyžování, Nordic Walking, golf.

Příjezd a odjezd
příjezd (check-in): od 14:00 hod
odjezd (check-out): do 10:00 hod

Popis stravování

Nádherné prostory restaurace ještě více umocní bohatý výběr z české i mezinárodní kuchyně, snídaně, obědy i večeře formou bufetu, možnost dietní stravy.

Popis ubytování

Vychutnejte si elegantní styl a poklidnou atmosféru 108 pokojů v hotelu Centrální Lázně a 36 nově zrekonstruovaných luxusních pokojů v křídle Maria SPA.
K dispozici pokoje Superior, Superior Plus, Junior Suite a apartmány. Všechny jsou vybaveny manželskou postelí nebo dvěma velkými postelemi, noční stolek s lampičkou, šatník, psací stůl, židle se stolkem, nástěnné zrcadlo, LED televize (satelitní kanály), telefon, mini lednice s minibarem, trezor, centrální vytápění, Wi-Fi.
Vlastní koupelna s vanou/sprchou nebo sprchou, WC, umyvadlo, zrcadlo a kosmetické zrcadlo, fén, lázeňské osušky, župan, froté pantofle a toaletní potřeby.
Na vyžádání lze přidat přistýlku. Některé pokoje lze propojit a některé mají balkon nebo terasu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.