Morávka - Hotel u Přehrady

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Česko, Beskydy
Název ubytování Morávka - Hotel u Přehrady
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 475 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
Sport: kulečník, stolní tenis, kulturní místnost, tenisové a volejbalové hřiště, minigolf (18 jamek), pétanque, kroket, ruské kuželky, trasy pro pěší a cykloturistiku, krytý aquapark (20 km), jízdárna (2,5 km), tělocvična (2,5 km), krytý bazén s mořskou vodou a saunou (1,5 km); v zimě: sjezdové a běžecké lyžování (ski areály - Morávka Sviňorky (1,5 km), Pustevny, Bílá, Javorový, další sjezdovky jsou na Zlatníku, Visalajích, Lysé hoře).

POZNÁMKA
Pobyt s domácím mazlíčkem je možný v období mimo sezóny (02. 01. - 30. 06. a 29. 08. - 22. 12. ).Cena za pobyt na 1 noc či 1 osobu na pokoji za příplatek.

Popis stravování

snídaně, polopenze, večeře - dle výběru pobytu (snídaně - v sezóně (01. 07. až 28. 08.) bufet, jinak kontinentální, obědy a večeře – výběr z menu).

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování bez stravy, v letní sezóně vstup na bazén, parkování. Snídaně, polopenze či plná penze možné za příplatek.Balíček 2Rekreační pobyt SN zahrnuje ubytování se snídaní, parkování.Balíček 3Rekreační pobyt PL zahrnuje ubytování s polopenzí, parkování.Balíček 4Rekreační pobyt PP zahrnuje ubytování s plnou penzí, parkování.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍRecepce, jídelna, sál, denní bar, klubovna s TV, společenské hry, sauna, Wi-Fi (zdarma), pro děti - hřiště, herna, atrakce, strava a postýlka; úschovna a půjčovna kol, úschovna lyží, venkovní posezení a ohniště, 2 venkovní vyhřívané bazény (v letní sezóně), parkoviště.VYBAVENÍ POKOJŮ2, 3 a 4lůžkové pokoje Standard, vlastní sociální zařízení (WC, sprchový kout), TV, Wi-Fi (zdarma – většina pokojů). Možnost zapůjčení lednice na pokoj.2, 3 a 4lůžkové pokoje LUX (nové pokoje), vlastní sociální zabezpečení (WC, sprchový kout, fén), TV, Wi-Fi (zdarma – většina pokojů), lednice, trezor.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.