Třeboň - Hotel Zlatá Hvězda

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Česko, Jižní Čechy
Název ubytování Třeboň - Hotel Zlatá Hvězda
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 1 930 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
Sport: 2 bowlingové dráhy, tenis, squash, paintball, pétanque, beach volejbal, fotbal;turistické a cykloturistické trasy, golf, jízda na koni, Nordic Walking, rybaření.Výlety: Chráněná krajinná oblast a Biosférická rezervace UNESCO, aquapark Aqua Viva v lázních Aurora, bazén v Bertiných lázních, České Budějovice, Český Krumlov.

POZNÁMKA
Pobyt s domácím mazlíčkem je možný za příplatek.Pro Vaši pohodlnou návštěvu hotelového wellness Vám přímo ve wellness budou nabídnuty župany (pro dospělé) a ručníky jsou k dispozici na pokoji.

Popis stravování

snídaně (bufet), polopenze, za příplatek plná penze (oběd, večeře - servírované - 3 chody). Možnost bezlepkové stravy (je potřeba rezervace předem).

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaníBalíček 2Cena pobytu Dámská jízda (2 noci) zahrnuje: 2x ubytování se snídaní, 1x čokoládové uvolnění (peeling, masáž, zábal - 90 min.), víno na pokoji.Balíček 3Cena pobytu Vánoční pobyt s výletem do adventní Vídně (4 noci) zahrnuje 4x ubytování s polopenzí (v rámci polopenze 1x Štědrovečerní večeře (24.12.)), výlet do Vídně s průvodcem (23.12.), 1x masáž zad a šíje (25 min.), 1x privátní whirlpool (30 min.).Balíček 4Cena pobytu Wellness pohoda (3 noci) zahrnuje 3x ubytování se snídaní, procedury (1x rašelinový termoobklad (20 min.), 1x ruční masáž zad a šíje (25 min.), 1x whirlpool (30 min.), 1x rašelinová koupel (30 min.)). Výhodnější mimovíkendové ceny.Balíček 5Cena pobytu Relax v Třeboni (2 noci) zahrnuje 2x ubytování se snídaní, 1x ruční masáž zad a šíje (25 min.), 1x Whirlpool (30 min.).Balíček 6Cena pobytu Dovolená 55+ (4 noci) zahrnuje 4x ubytování s polopenzí, procedury (1x rašelinový zábal s termoobkladem (20 min.), 1x parafínový zábal rukou (20 min.)), 1x prohlídka zámku Třeboň.BONUS: sleva 20 % na hotelové wellness, slevová karta 20 % na zakoupení dalších wellness procedurBalíček 7Cena pobytu Lázeňský pobyt (6 nocí) zahrnuje 6x ubytování s polopenzí, procedury (2x rašelinová koupel (30 min.), 2x masáž zad a šíje (25 min.), 2x rašelinový termoobklad (20 min.), 2x whirlpool (30 min.)),v roce 2024: procedury (1x rašelinová koupel (30 min.), 1x masáž zad a šíje (25 min.), 1x rašelinový termoobklad (20 min.), 1x whirlpool (30 min.), 1x parafínový zábal rukou (20 min.), 1x rašelinový zábal + termoobklad (20 min.)).Balíček 8Cena pobytu Senior 55+ (3 noci) zahrnuje 3x ubytování s polopenzí, procedury (1x rašelinový termoobklad (20 min.), 1x masáž zad a šíje (25 min.)), 1x prohlídka pivovaru Regent s ochutnávkou.Balíček 9Cena pobytu Romantický pobyt (2 noci) zahrnuje: 2x ubytování se snídaní, 1x večeři při svíčkách, procedury (1x fango (rašelinový termoobklad (20 min.) , 1x masáž zad a šíje (25 min.)), 1x whirlpool se sektem (30 min.).Balíček 10Cena pobytu Silvestrovský pobyt (3 noci) zahrnuje 3x ubytování s polopenzí (v rámci polopenze slavnostní raut během Silvestrovského večera), 1x masáž zad a šíje (25 min.), 1x whirlpool (30 min.), Wi-Fi.SILVESTROVSKÝ VEČER - večeře formou rautu, hudba se zpěvem k poslechu a k tanci, sklenka sektu.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍrecepce, restaurace, bar, venkovní posezení, salónek, sál, hotel. trezor, konferenční služby, Wi-Fi (zdarma), PC s internetem, wellness centrum (whirlpool, sauny, masáže, koupele, obklady, kosmetika, pedikúra, manikúra, …), půjčovna a úschovna kol, pro děti - postýlka a stolička; parkoviště, akceptace platebních karet.VYBAVENÍ POKOJŮ1 a 2lůžkové pokoje a apartmány s možností až dvou přistýlek (cena na vyžádání), vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, WC, fén), telefon, Wi-Fi (zdarma), TV-SAT, trezor, minibar. 1 bezbariérový pokoj.

Popis lokality ubytování

Popis destinaceJižní Čechy patří k nejlákavějším místům v Čechách - pro svou malebnou přírodu, množství rybníků i pro své historické bohatství. Pohádkové hrady a zámky, léčivé lázně, historická města, rozhledny, pivovary, tajuplné podzemí – to všechno slibují výlety do jižních Čech. Ale nejen to! Mezi oblíbené kratochvíle patří také splouvání řek (Vltava, Otava, Lužnice).Pokud se chcete cítit jako v pohádce, Jižní Čechy jsou tou správnou volbou a my vám to dokážeme několika tipy na ta nejpohádkovější místa této obdivuhodné oblasti!Zavítejte do druhého nejnavštěvovanějšího historického města v České republice. Český Krumlov se dá považovat za architektonický skvost. Jeho historické centrum je zapsané v seznamu přírodního a kulturního dědictví UNESCO. Nenechte se odradit množství turistů a navštivte Zámek Český Krumlov, který se tyčí nad meandry Vltavy.Jestliže plánujete dovolenou v jižních Čechách, Zámek Hluboká nad Vltavou nesmíte rozhodně vynechat. Jedná se o jeden z nejnavštěvovanějších zámků a není se čemu divit, zde si opravdu budete připadat jako v pohádce a ne jedna se tady natáčela. Jeho název lze odvozovat od hluboké hradní studny nebo od polohy hradu hluboko v lesích. Můžete využít nabízené prohlídkové trasy, navštívit zámecký park či nedaleko vzdálenou zoologickou zahradu.Pro příznivce odpočinkové dovolené je ideální pobyt u jihočeské přehradní nádrže Lipno, která je rozlohou největší v České republice. Můžete relaxovat na pláži, vydat se na plavbu parníkem či navštívit jednu z množství atrakcí, jako je například oblíbená Stezka v korunách stromů, v zimě rozlehlý lyžařský areál nebo si přibalte brusle a projeďte se po zamrzlé vodní hladině, bruslařskou dráhu můžete znát pod pojmem "ledová magistrála".V královském městě Písek se nachází nejstarší kamenný most v České republice. Postaven byl na konci 13. století, má sedm oblouků a zdobí ho barokní sochy a sousoší. To ale v Písku není všechno, velmi navštěvovaný je Zemský hřebčinec, Písecký hrad, vodní elektrárna či rozhledna Jarník v píseckých horách.Jižní Čechy jsou oblastí bohatou nejen na rybníky, ale zejména také na četnost hradů a zámků, těmi nejznámějšími jsou Zámek Červená Lhota, který je populární z pohádky Zlatovláska, dále Hrad Zvíkov, Zámek Orlík nad Vltavou a Zámek Blatná. Jihočeská města vás nadchnou jejich starobylou atmosférou, zavítejte například do Jindřichova Hradce, Tábora, Prachatic, Slavonic nebo se nechte hýčkat v lázních Třeboň, Bechyně nebo Vráž. Za zmínku jistě stojí selské baroko v Holašovicích (UNESCO).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.