Trojanovice - Hotel u Lip

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Česká republika, Česko, Beskydy
Název ubytování Trojanovice - Hotel u Lip
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 960 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
Sport: stolní tenis, golf (Čeladná, Rožnov p. R.), Tarzánie (lanový park), aquapark, značené cesty pro pěší a cykloturistiku, lyžování běžecké a sjezdové (ski areál Pustevny).

POZNÁMKA
Pobyt s domácím mazlíčkem je možný za příplatek.

Popis stravování

snídaně, polopenze (snídaně – jednoduchý bufet + menu (míchaná vejce nebo párek nebo šunka/sýr), večeře – jednotné menu - 1 chod). Dětská polopenze - do 10 let věku dítěte.

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt se snídaní zahrnuje ubytování se snídaní (v počtu dle výběru délky pobytu) vstup do sauny a fitness (pokoje Business), místní poplatek, parkování u hotelu, Wi-fi. Silvestrovský pobyt navíc: slavnostní celovečerní silvestrovský raut, lahev sektu pro každý pár, silvestrovská zábava, hudba a tombola.Balíček 2Rekreační pobyt bez stravy zahrnuje ubytování (v počtu dle výběru délky pobytu), vstup do sauny a fitness (pokoje Business), parkování u hotelu, místní poplatek.Balíček 3Rekreační pobyt s polopenzí zahrnuje ubytování s polopenzí (v počtu dle výběru délky pobytu) vstup do sauny a fitness (pokoje Business), místní poplatek, parkování u hotelu, Wi-fi. Silvestrovský pobyt navíc: slavnostní celovečerní silvestrovský raut, lahev sektu pro každý pár, silvestrovská zábava, hudba a tombola.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍrecepce, restaurace, kavárna, jídelna, bar, salónek, venkovní posezení, klubovna s TV, konferenční služby, fitness, infra sauna, masážní křeslo, úschovna kol a lyží, tělocvična, parkování v areálu.VYBAVENÍ POKOJŮ2 až 4lůžkové pokoje typu Economy, Standard a Business, větší s možností přistýlky, vlastní soc. zařízení (sprcha, WC), Wi-Fi (zdarma), TV (Standard), TV-SAT a minibar (Business).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.