Adria hotel

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Severní Dalmácie, Biograd na Moru
Ubytování Adria hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 16 885 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníNachází se v krásném borovém lese, 350 metrů od hlavní biogradské pláže Soline a 800 metrů od centra Biogradu.
Biograd nabízí nepřeberné množství pláží a to různých typů – písečné, oblázkové, štěrkové, betonové, na kterých je bohatá nabídka nejen vodních sportů, ale i plážové bary, stánky, potřebné zázemí. Všechny pláže jsou vhodné i pro děti. Písečná pláž Soline je nejblíže (lesíkem kolem kurtů). Na hlavní městské oblázkovo-písečné pláži Dražice (rozkládá se mezi hotelem Adriatic a kempem Soline) je vybudován bazén s mořskou vodou, vstup zdarma. Necelé 3 km ve vnitrozemí se nachází velký tematický zábavní Fun Park Biograd vhodný nejen pro děti, ale celou rodinu (vodní atrakce, Vesmír, Pirátské město, Divoký západ atd.). 
 
Hostům je k dispozici hotelová restaurace s kapacitou 250 míst, je klimatizovaná a spolu s otevřenou terasou s kapacitou 120 míst, all-inclusive bar, aperitiv bar.
Pokud jste si zarezervovali službu all inclusive, začínáte první den obědem.Vybaveníaperitiv bar, bar all inclusive, bazén dětský venkovní sladká voda, dětské hřiště, masážní salón, saunaSportposilovnaSport v okolíanimace pro děti, hřiště pro míčové hry, minigolf, plážový volejbal, stolní tenis, tenisové dvorce

Popis lokality ubytování

do 450 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.