Ai Pini Resort

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Medulin
Název ubytování Ai Pini Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 2 279 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1Ideální pobyt pro rodiny s dětmiVýhody nabídky 2Krásná pozvolná plážVýhody nabídky 3Klimatizované apartmányVýhody nabídky 4 StřediskoPula - MedulinPraha: 660 km, Brno: 725 km, Bratislava: 660 kmPolohaStředisko s apartmány leží v zeleni v blízkosti městečka Medulin pouhých 200 metrů od moře. Historická Pula je vzdálena asi 10 km. Recepce je ve vedlejším hotelu Holiday.PlážOblázková, místy skalnatá pláž s travnatými plochami na slunění je vzdálená asi 200 metrů od apartmánů. Krásná pláž s hrubým pískem a pozvolným vstupem do vody, vhodná i pro děti, se nachází asi 500 metrů od apartmánů.UbytováníApartmán až pro 4 osoby.
1 dvoulůžkový pokoj a obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby.Vybavení: klimatizace, WIFI zdarma, kuchyňský kout s prostornou lednicí včetně mrazáku, varnou konvicí, varnými plotýnkami, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Koupelna se sprchou a fénem, ​​SAT TV, trezor, balkon, čisté povlečení (každých 7 dní) a ručníky (každé 3 dny) v ceně, parkovací místo zdarma.
 StravaBez stravySport a zábavaV okolí jsou různá hřiště pro míčové hry, tenisové kurty, stolní tenis, vodní sporty. Hudba k tanci na terase hotelu. Dva venkovní bazény s mořskou vodou u hotelu Belvedere.Ve městě Medulin se nachází větrný mlýn Malin, Farní kostel sv. Anežky nebo také Archeopark Vižula.InformaceDomácí zvířata povolena za poplatek 10 EUR/den.Parkování zdarma.Dětská postýlka na vyžádání zdarma.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.