Arkada Sunny hotel

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Hvar, Stari Grad
Ubytování Arkada Sunny hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 14 533 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníSunny hotel Arkada je příjemný čtyřpatrový hotel, který se nachází necelý 1 km od centra města Stari Grad.
Zrekonstruované jsou pokoje, restaurace a lobby bar. Pokoje jsou dvoulůžkové o velikosti 17-17,5 m2 (manželské lůžko typu TWIN dvě postele u sebe nebo maželská lůžka DOUBLE), možnost přistýlky pouze v pokojích do parku, jednolůžkové (single use) a rodinné 27 m2 (ložnice s manželským lůžkem, obytná místnost se dvěma gauči, vybaveno miniledničkou).
Všechny námi nabízené pokoje mají balkon, LED SAT/TV, TEL, klimatizaci, WI-FI zdarma, jsou nekuřácké.
Hostům je k dispozici restaurace, kavárna, cukrárna, taverna, aperitiv bar, TV místnost, taneční terasa, 2 výtahy, obchod se suvenýry, sauna, fitness.
Je zde rovněž Klub pro děti 3-12 let, plně vybavená hrací místnost, spousty hraček, lezecká stěna, různé hry, čtenářský koutek, herní konzole, dále Chill & Play zóna ve vstupní hale s digitální knihovnou.
Hotel má venkovní bazén s mořskou vodou 312 m2 o hloubce 1,3-1Vybaveníaperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, cukrárna, internetový kout, kavárna, pláž také FKK, prodejna se suvenýry, sauna, taverna, televizní místnost, terasaSportfitness studioSport v okolíhřiště na košíkovou, hřiště pro míčové hry, minigolf, potápění, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, půjčovna skútrů, stolní tenis, tenisové dvorce

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.