Aurora hotel (rad)

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Střední Dalmácie, Podgora
Ubytování Aurora hotel (rad)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 18 925 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel se nachází v centru města Podgora, přímo u moře na městské promenádě, odkud si můžete vychutnat výjimečný výhled na celé místo, promenádu plnou restaurací, suvenýrů a která nabízí zábavu během dne i večer.
Hotel je po rekonstrukci v roce 2019.
Hostům je k dispozici recepce, restaurace, klimatizovaný aperitiv a snack bar, WI-FI zdarma v celém objektu, výtah, krytý bazén mimo sezónu (zavřeno od 01.07.-01.09), venkovní bazén, sauna, parkoviště (pro omezený počet aut, rezervace možná, parkování se platí na recepci).
V nabídce jsou zrekonstruované, klimatizované 2lůžkové pokoje, možnost 3. lůžka, balkon na mořskou. Pokoje mají telefon, TV/SAT. V pokojích do parku nelze 3. lůžko.
Stravování probíhá formou polopenze, snídaně a večeře-bufet, nápoj k večeři - 0,2 l vína nebo džusu nebo vody na osobu.
Krásná oblázková pláž je vzdálená cca 10 m, ideální pro děti a neplavce, lehátka a slunečníky na pláži za příplatek. Přístup na pláž je po schodech.
Na pláži je bohatá nabídka místníchVybaveníaperitiv bar, bazén venkovní, bazén vnitřní, lehátka na pláži - za poplatek, parkování, recepce, restaurace, sauna, slunečníky na pláži za poplatek, výtah, WI-FI k dispozici dle popisuSport v okolívodní sporty

Popis lokality ubytování

do 150 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.