Baško Polje apartmány

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Střední Dalmácie, Baško Polje
Ubytování Baško Polje apartmány
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 2 706 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníKemp Baško Polje, který je umístěn ve svahu nad mořem, ve stínu borovic, je vzdálený asi 2 km od města Baška Voda. Nad kempem se vypíná pohoří Biokovo. Apartmány (bungalovy) jsou pro 2-3 osoby nebo pro 4-5 osob. APT pro 4 osoby mají 2 ložnice (jedna ložnice má manželskou postel, druhá ložnice má patrovou postel). Apartmány mají obývací místnost s kuchyňským koutem, koupelnu, klimatizaci, WI-FI (za poplatek), SAT/TV, malou terasu.
V kempu je recepce, samoobsluha, pekárna, restaurace á la carte na pláži. Ke sportovnímu vyžití slouží hřiště pro míčové hry, stolní tenis a další. Komplex nabízí vynikající podmínky pro koupání a zábavu v krásném přírodním prostředí. Bary, diskotéky a rušný noční živost se nachází v blízkém městě Baška Voda, které je spojeno cca 2 km dlouhou pobřežní promenádou s Baško Poljem a na druhou stranu s městečkem Promajna (cca 1,5 km). 
Pláže jsou oblázkové s pozvolným vstupem do moře, místy kamenité nebo betonová plata, částečně stíněné bVybavenídiskotéka, noční klub, obchod s ovocem a zeleninou, samoobsluha, WI-FI k dispozici dle popisuSport v okolíhřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, půjčovna sportovních potřeb, stolní tenis, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 300 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.