Bella Vista hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Střední Dalmácie, Drvenik (Gornja Vala)
Ubytování Bella Vista hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 12 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Bella Vista je vzdálený pouhých 140 m od krásné pláže Gornja Vala, nachází se v místě Gornja Vala. Byl postaven v roce 2008 ve středomořském stylu a představuje směs stylu a elegance.
V hotelu je celkem 62 pokojů různých typů. Standardní pokoje se nacházejí v prvních 1., 2., a 3. patře hotelu, pokoje Deluxe ve 4. patře a pokoje Economy v 5. patře (4. a 5. patro bylo přistavěno v roce 2020, jedná se o novou část hotelu). Hotel disponuje 2 výtahy.
Pokoje Economy (22 m2) pro 2-3 osoby nemají balkon, ale střešní okno, které nabízí výhled na hory a zeleň v okolí hotelu.
Pokoje Standard (22 m2) pro 2-3 osoby jsou orientovány jak do parku/na hory, tak na mořskou stranu. Disponují manželským moderním dvoulůžkem typu King size.
Pokoje Deluxe jsou s výhledem do parku i na moře (22 m2), pro 2-3 osoby. Představují elegantní směs moderního komfortu, středomořské atmosféry a nadčasové elegance.
Všechny pokoje (kromě typu Economy) mají balkon, dále SAT/ LED TV, minibar, trezor, tVybaveníparkování, recepce, wellness centrumSportposilovna

Popis lokality ubytování

do 150 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.