Bellevue hotel

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Lošinj, Mali Lošinj
Ubytování Bellevue hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 24 229 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníOstrov Lošinj je jedním z nejkouzelnějších skrytých pokladů Chorvatska a perfektním místem pro únik z každodenního života v každém ročním období. Ať už si chcete odpočinout a načerpat energii, být aktivní nebo udělat trochu obojího, každý si jistě najde něco, co si zamiluje. Právě zde, mezi nejkrásnějšími zátokami a klidnými borovými lesy ostrova, najdete hotel Bellevue – pro luxusní pobyty, aktivní dovolenou, rodinnou dovolenou a mnoho dalšího.

Koncem 19. století byl Čikat díky svému specifickému mikroklimatu uznáván jako „léčebná lokalita“, a proto si ho oblíbila především vídeňská šlechta. Dnes na tuto ušlechtilou tradici navazuje Lázeňská klinika a Spa Garden a jejich špičková wellness nabídka. 

Na předchozí vyžádání je možnost přizpůsobení stravy (alergie na potraviny, potravinová intolerance, bezlaktózová jídla, bezlepková jídla...). Snídaně s velkým výběrem kulinářských specialit se podávají v hotelové restauraci Bava. V hotelu se nachází Japonská fuVybaveníaperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, dětské hřiště, dobíjecí stanice elektroaut, internetový kout, konferenční místnost, lehátka na pláži - za poplatek, masážní salón, sauna, slunečníky na pláži za poplatek, wellness centrumSportanimace pro děti, animace pro dospělé, fitness studioSport v okolívodní sporty

Popis lokality ubytování

do 150 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.