Belvedere Park Plaza hotel - pokoje Superior

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Medulin
Ubytování Belvedere Park Plaza hotel - pokoje Superior
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 20 395 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Park Plaza Belvedere se nachází v turistickém středisku Medulin, přímo u pobřeží, asi 10 km od centra města Pula. 
Park Plaza Belvedere hotel je obklopený zelení a leží vedle mnoha hotelů, které se táhnou podél nádherné písečné pláže Bijeca na pobřeží Medulinu a tvoří moderní rekreační středisko. Díky široké nabídce sportovních aktivit je to jeden z nejdokonalejších medulinských hotelů pro hosty hledající aktivní dovolenou, kde se mohou hosté udržovat v kondici. Park Plaza Belvedere v Medulinu má klidné, idylické přírodní prostředí, písečné pláže, oblázkové zátoky a pestrý zábavní program, což z něj dělá ideální hotel pro rodiny s dětmi.
Hotel je zcela klimatizovaný a jeho interiér je designově velmi moderní. Hotel je také vybaven bezbariérovým přístupem. V pokojích je zákaz kouření. 
Standardní pokoj (jiná varianta)
plocha: 15–17 m2, max. obsazenost: 2 osoby, dvojlůžko (180 x 200 cm) nebo oddělené postele (90 x 200 cm), koupelna se sprchou (vysoušeč vlasů, roVybaveníbazén dětský, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, bezbariérový přístup, dětské hřiště, dětský klub, klimatizován celý hotel, lehátka na pláži - za poplatek, masážní salón, možnost zapůjčení automobilu, převlékací kabinky, restaurace, restaurace á la carte, slunečníky na pláži za poplatek, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospělé, aqua aerobic, nordic walking, škola plavání, škola tanceSport v okolídráha pro lehkou atletiku, hřiště fotbalové, hřiště na košíkovou, hřiště na volejbal, hřiště pro míčové hry, minigolf, paintball, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, sportovní centrum, stolní tenis, střelnice, tenisové dvorce

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.