Biokovka hotel

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Střední Dalmácie, Makarska
Ubytování Biokovka hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 7 392 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníNachází se v borovicovém lese přímo na moři, cca 15 minut pěší chůze od centra města. Hotel je pro svou bohatou nabídku různých léčebných programů zčásti využíván jako zdravotnické a rehabilitační zařízení. Je vhodný pro lázeňské a sportovní pobyty.  Společné prostory jsou klimatizované.
Hotel nabízí dvoulůžkové pokoje s balkonem, SAT/TV, telefonem. Všechny pokoje mají klimatizaci, pouze pokoje s balkonem a pohledem na moře mají možnost přistýlky. Je zde i 9 speciálních pokojů pro osoby na invalidním vozíku, které jsou pouze dvoulůžkové, s balkonem a klimatizací. Hostům je k dispozici restaurace, aperitiv bar, kavárna s terasou, společenská místnost, kadeřnický a pedikérský salón, na pláži snack bar, taneční večery.
Hotel má 2 vnitřní bazény s vyhřívanou mořskou vodou, terapeutický bazén s teplotou vody cca 35 °C, moderní fitness centrum, hodiny aerobiku, 2 sauny, zdravotnické služby (různé druhy masáží, elektroterapie, léčba chronických respiračních onemocnění a další). PlVybaveníaperitiv bar, bazén terapeutický, bazén vnitřní mořská voda, dětské hřiště, diskotéka, elektroterapie, kadeřnictví, kavárna, konferenční místnost, léčba respiračních onemocnění, pedikérský salón, restaurace zahradní, společenská místnost, stánek s občerstvením, taneční večery, taverna, televizní místnost, terasaSport v okolíhřiště pro míčové hry, minigolf, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 50 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.