Biševo hotel

** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Vis, Komiža
Ubytování Biševo hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 12 340 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

 
 

Popis ubytování

UbytováníHotel Biševo se nachází na okraji starobylého rybářského městečka Komiža, přímo nad pláží, která se jmenuje stejně jako gotický kostelík stojící na pláži-Gospa Gusarica (pravidelně se zde konají mše). Z druhé strany je lemován borovým hájem. 
Od centra města je hotel vzdálen 5 minut pěší chůzí skrze úzké starobylé uličky lemující malé galerie a obchůdky. Tato pěší ulička Vás přivede na okraj místní promenády, náměstíčka, lemující ho kotvící čluny a lodě se spoustou restaurací, barů, obchůdků, kaváren a pekáren i místních agentur, nabízející výlety do okolí.
V hotelu jsou jednolůžkové pokoje a dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. 
Všechny pokoje mají SAT/TV, telefon, malou ledničku, koupelnu, klimatizaci. 
Balkony mají jen některé pokoje (na mořskou stranu nebo do parku). Hosté mají k dispozici recepci, klimatizovanou restauraci s velkou terasou, aperitiv bar, TV místnost, obchod se suvenýry, hlídané hotelové parkoviště. 
Pláž pod hotelem je oblázková, z čásVybaveníaperitiv bar, aquapark, lehátka na pláži - za poplatek, parkování hlídané je možné, prodejna se suvenýry, recepce, restaurace, televizní místnost, terasaSport v okolívodní sporty

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.