Bluesun Neptun hotel

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Střední Dalmácie, Tučepi
Ubytování Bluesun Neptun hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 18 652 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

 
 

Popis ubytování

UbytováníHotelový komplex Smartline Bluesun Neptun & depandance Maslinik, který je obklopen zelení se nachází cca 800 m od centra letoviska Tučepi. Komplex je umístěn přímo na mořském břehu a skládá se z hlavní hotelové budovy a depandance Maslinik, kterou tvoří pět pavilonů.
Hotel i pavilony jsou plně klimatizované. Pokoje v hotelu jsou dvoulůžkové, jednolůžkové typu Standard, Superior. Pokoje v depandanci jsou dvoulůžkové, jednolůžkové typu Standard a rodinné (2+3) typu Family. Pokoje mají SAT/TV, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, WI-FI, balkon do parku nebo na mořskou stranu. Přistýlka je možná pouze u pokojů Superior. Pokoje Standard nemají možnost přistýlky. Pokoje Family mají dvě ložnice (dvoulůžkovou a dvoulůžkovou s možností 1 přistýlky).
Hostům je k dispozici recepce, směnárna, hotelová restaurace, aperitiv bar, snack bar, výtah pouze v hotelu, fitness centrum, venkovní terasa, venkovní bazén pro dospělé a děti, tenisové kurty, hřiště prVybaveníaperitiv bar, bazén dětský, bazén venkovní, dětské hřiště, lehátka na pláži - za poplatek, parkování, recepce, restaurace, slunečníky na pláži za poplatek, směnárna, terasa, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospělé, fitness studioSport v okolíhřiště fotbalové, hřiště na košíkovou, hřiště pro míčové hry, malá kopaná, petanque, plážový volejbal, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 50 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.