Bonaca Bluesun Holiday Village

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Brač, Bol
Název ubytování Bonaca Bluesun Holiday Village
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 12 740 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníBluesun hotel Bonaca se nachází nedaleko známé pláže „Zlatni rat“, v mírném svahu, cca 800 m od centra městečka Bol spojeného krásnou pobřežní promenádou.  Pláže jsou oblázkové, vzdálené cca 200 m od komplexu. Pláž „Zlatni rat“ je vzdálena cca 400 m. Je určen zejména pro rodiny s dětmi.
Hotel je zcela klimatizován a je pavilónového typu (celkem 14 pavilonů) s dvoulůžkovými pokoji (některé s možností přistýlky) a rodinnými pokoji (1/2+2).
Dvoulůžkový pokoj Standard, mořská strana, balkon: Velikost pokoje: 19 m2. Tento pokoj je oblíbený mezi páry a nezadanými.
Dvoulůžkový pokoj Standard Plus, mořská strana, balkon: Velikost pokoje: 19 m2. Tento pokoj je má přistýlku pro malé dítě.
Dvoulůžkový pokoj Superior, mořská strana, balkon: Velikost pokoje: 21 m2, manželská postel (velikost: 1,6 m x 2 m) a rozkládací pohovka / jednolůžko. Tento pokoj je oblíbený mezi rodinami s dětmi díky třetí přistýlce.
Rodinný pokoj, balkon: Velikost pokoje: 35 m2, manželsVybaveníaperitiv bar, bar u bazénu, bazén dětský, bazén venkovní sladká voda, dětské hřiště, dětský klub, internetový kout, lehátka na pláži - za poplatek, prodejna se suvenýry, recepce, restaurace, slunečníky na pláži za poplatek, televizní místnost, terasa, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospělé, hřiště pro míčové hry, plážový volejbal, stolní tenis, škola tenisu, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 250 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.