Borak Bluesun hotel

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Brač, Bol
Ubytování Borak Bluesun hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 12 285 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníBluesun hotel Borak se nachází přímo na mořském břehu, cca 50 m od oblázkové pláže. Do centra města Bol a na vyhlášenou pláž „Zlatni rat“ je to 10 minut pěší chůze.
Hotel se skládá z hlavní hotelové budovy a depandance. Hotel i depandance jsou zcela klimatizované. Nabízíme zde dvoulůžkové a jednolůžkové pokoje typu Classic a Standard. Pokoje mají SAT/TV, minibar, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, WI-FI. Většina pokojů má balkon do parku nebo na mořskou stranu. Pokoje Standard nemají možnost přistýlky.
Hotel má recepci, směnárnu restauraci, aperitiv bar, internetový koutek, výtah, venkovní terasu, bar u bazénu, venkovní bazén pro dospělé a děti. Pro děti je zde dětské hřiště. Snídaně se servíruje přímo v hotelu Bluesun Borak, večeře v sousedním hotelu Bluesun Elaphusa, který je vzdálen cca 50 m.
V hlavní sezoně hotel organizuje sportovní a zábavné animace pro dospělé i děti (mini klub, mini disco). Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové cenVybaveníaperitiv bar, bazén dětský, bazén dětský venkovní sladká voda, dětské hřiště, internet na recepci za poplatek, lehátka u bazénu, slunečníky u bazénu, terasaSporthřiště pro míčové hry, mořské kajaky, petanque, plážový volejbal, posilovna, půjčovna jízdních kol, stolní tenis, surf, škola potápění, tenisové dvorce

Popis lokality ubytování

do 50 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.