Božava Hotelový Komplex: Lavanda pavilon

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Dugi otok, Božava
Ubytování Božava Hotelový Komplex: Lavanda pavilon
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 8 985 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotelový komplex Božava nese stejné jméno jako místní vesnice. Ta zaujímá jednu polovinu zálivu, druhou polovinu potom hotelová část. Hotelový resort zahrnuje: Pavilonový hotel Lavanda***, Pavilony Agava a Mirta s rodinnými pokoji *** (součástí hotelu Lavanda), Hotel Maxim****, konobu (stylovou restauraci) Kadulja. Podrobné popisy viz. níže. 
HOTEL LAVANDA*** – BOŽAVA (OSTROV DUGI OTOK)
Hotel je pavilonového typu. Má 3 samostatné pavilony. Nachází se v borovém lese přímo u moře. Pokoje jsou dvoulůžkové s možností přistýlky a jednolůžkové. Mají balkon s pohledem na moře, klimatizaci, SAT/TV, telefon, malou ledničku, vysoušeč vlasů. Trezor na recepci za poplatek.
Hostům všech pavilonů (Lavanda - tato šňůra zájezdů, Agava a Mirta) je k dispozici: centrální recepce, směnárna, klimatizovaná restaurace s velkou terasou, restaurace à la carte, kavárna, cukrárna, coctail bar, obchod se suvenýry a tiskem, venkovní bazén se sladkou vodou, fitness & wellness cVybaveníbar na pláži, bazén dětský venkovní mořská voda, bazén venkovní mořská voda, dětské hřiště, jacuzzi venkovní, kavárna, masážní salón, pizzerie, prodejna se suvenýry, recepce centrální, restaurace á la carte, sauna, směnárna, stánek s novinami, terasa, trezor na recepciSportfitness studioSport v okolípůjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, půjčovna skútrů, stolní tenis, škola potápění, tenisové dvorce

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.