Božava Hotelový Komplex: Mirta rod. pokoje

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Dugi otok, Božava
Název ubytování Božava Hotelový Komplex: Mirta rod. pokoje
Typ ubytování Pavilon
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem za 17 658 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotelový komplex Božava nese stejné jméno jako místní vesnice. Ta zaujímá jednu polovinu zálivu, druhou polovinu potom hotelová část. Hotelový resort zahrnuje: Pavilonový hotel Lavanda***, Pavilony Agava a Mirta s rodinnými pokoji *** (součástí hotelu Lavanda), Hotel Maxim****, konobu (stylovou restauraci) Kadulja. Podrobné popisy viz. níže. 
PAVILONY AGAVA*** A  MIRTA*** - BOŽAVA (OSTROV DUGI OTOK)
Tyto pavilony leží rovněž v překrásném borovém lese a jsou výhradně s rodinnými pokoji po kompletní rekonstrukci. Recepcí i službami náleží k hotelu Lavanda a jeho pavilonům.
Agava (jiná šňůra zájezdů) - je zde 17 rodinných pokojů ve skladbě 2 + 2: jedna dvoulůžková ložnice, oddělena od obývací místnosti s rozkládacím lůžkem (přistýlka) zašupovacími dveřmi. Pokoje mají klimatizaci, SAT/TV, telefon, ledničku, vysoušeč vlasů, trezor, v koupelnách vanu. Balkon je situovaný na mořskou stranu nebo do parku (naše cestovní kancelář nemůže zaručit mořskou stranu).  Vybaveníbar na pláži, bazén dětský venkovní mořská voda, bazén venkovní mořská voda, dětské hřiště, jacuzzi venkovní, kavárna, masážní salón, pizzerie, prodejna se suvenýry, recepce centrální, restaurace á la carte, sauna, směnárna, stánek s novinami, terasa, trezor na recepciSportfitness studioSport v okolípůjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, půjčovna skútrů, stolní tenis, škola potápění, tenisové dvorce

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.