Brioni Sunny mobil home (cama)

**
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Štinjan
Ubytování Brioni Sunny mobil home (cama)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 2 376 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníBrioni Sunny kemp se nachází na klidném místě 150 m od 1500 metrů dlouhé kamenité a oblázkové pláže. Jeho jedinečná poloha u moře poskytuje krásný výhled na ostrovy Brijuni. Je vzdálen 5 km od rybářské vesnice Fažana, odkud se můžete vydat lodí do národního parku Brijuni, 7 km od starobylého města Pula.
Nabízíme zde moderní, designové mobilní domy Lavanda s klimatizací. MH Lavanda o rozloze 34 m2 má denní místnost s rohovým gaučem s rozkládací přistýlkou (rozměry přistýlky 190x140) a úložným prostorem, moderně vybavenou kuchyni s lednicí i mrazákem, integrovanou čtyřplotýnkovou varnou desku (nemá kávovar a mikrovlnnou troubu). V MH jsou 3 ložnice. V jedné je manželská postel 160x200 cm a ve druhé i třetí jsou dvě samostatná lůžka 80x200 cm, 1 koupelna. Součástí mobilní chaty je terasa s posezením. Mobilní domy jsou umístěné ve stínu zeleně nebo u moře.
Kemp poskytuje široké spektrum sportů. Je zde hřiště na fotbal, basketbal, volejbal, plážový volejbal, možnost pronájmu šlapadelVybavenídětské hřiště, dětský klub, kotviště soukromých člunů, obchod s ovocem a zeleninou, restaurace á la carte, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro dětiSport v okolífitness studio, hřiště fotbalové, hřiště na košíkovou, hřiště na volejbal, plážový volejbal, potápění, půjčovna lodiček, půjčovna šlapadel, tenisové dvorce

Popis lokality ubytování

do 150 m od moře



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.