Centinera Resort mobil home

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Banjole
Ubytování Centinera Resort mobil home
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 2 901 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníCentinera Resort & Camping
Nachází se na Medulinské riviéře v Banjole, na břehu pláže zátoky Centinera, ve stínu krásného staletého borového lesa, v klidné lokalitě. Polohou se nachází se mezi mysem Bumbište a mysem Indije, s krásnou kamennou a oblázkovou pláží a křišťálově čistým mořem.
Nachází se 8 km od centra Medulinu, 8 km od přírodního parku Kamenjak, 8 km od centra Puly a 13 km od letiště v Pule.
V rámci Resortu je zde 139 hotelových pokojů, 12 apartmánů a nově otevřený kemp s moderně vybavenými mobilními domy a kempem s elektřinou a vodou.
Luxusní mobilní chaty se nacházejí do 50 m od moře. Ubytování je možné pro 2-6 osob (možné i pro 6 dospělých, ideální skladba osob v MH jsou 4 dospělé osoby + 2 děti do 12 let). 
Specifikace luxusního mobilního domu: 
Vhodné až pro 4+2 osoby / Rozměry 37 m², terasa 18 m² s markýzou, 2 ložnice (jedna místnost s manželskou postelí (150x210), jeden pokoj se 2 samostatnými lůžky (80x210), 2 koupelny se sprchou, umyvaVybaveníbar na pláži, lehátka na pláži - za poplatek, lobby-aperitiv bar, restaurace, slunečníky na pláži za poplatek, večerní hudba, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospěléSport v okolíhřiště fotbalové, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, půjčovna lodiček, půjčovna šlapadel, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 50 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.