Donat villa hotel depandance

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Severní Dalmácie, Sveti Filip I Jakov
Ubytování Donat villa hotel depandance
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 15 748 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Villa Donat**** s depandancí*** se nachází v centru letoviska Sv. Filip i Jakov.
Hotel nabízí ubytování ve dvou stylových třípatrových vilách. V hlavní hotelové budově se nachází recepce, restaurace, bar s terasou, TV ve společenském prostoru, internetový koutek, trezor na recepci a pokoje typu Superior****. Tyto pokoje mají dvoulůžko a možnost přistýlky pro dítě (80 x 190 cm), koupelnu s vanou, francouzský balkon. V druhé budově, která je depandancí, jsou pokoje typu Comfort***. Tyto pokoje mají výhled do parku a disponují 2 lůžky, možností přistýlky pro dítě (80 x 190 cm), koupelnou se sprchou.
Všechny pokoje mají SAT/TV, telefon, vysoušeč vlasů, klimatizaci, WI-FI a jsou bez balkonu. Pokoje Superior**** mají navíc minibar a trezor.
Hotel má venkovní bazén s whirlpooly, dětský bazén.
Pláže jsou oblázko-písečné s betonovými platy, vzdálené cca 150 m, jsou vybaveny sprchami, kabinkami na převlékání. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. NaVybaveníaperitiv bar, aquapark, café bar, dětské hřiště, kadeřnictví, kosmetický salón, masážní salón, terasa, wellness centrumSportfitness studioSport v okolíjogging, plážový volejbal, turistika, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 250 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.