Elaphusa Bluesun hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Ostrov Brač, Bol
Ubytování Elaphusa Bluesun hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 12 740 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníBluesun hotel Elaphusa se nachází přímo na mořském břehu, cca 50 m od oblázkové pláže. Do centra města Bol a na vyhlášenou pláž „Zlatni rat“ je to 10 minut pěší chůze.
Hotel je zcela klimatizovaný. Pokoje v hotelu jsou dvoulůžkové, jednolůžkové typu Standard, Superior. Pokoje mají SAT/TV, minibar, trezor, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, WI-FI a jsou bez balkonu do parku nebo s balkonem na mořskou stranu. Pokoje Standard nemají možnost přistýlky. Přistýlka je možná pouze u pokojů Superior.  
Hotel má recepci, směnárnu, restauraci, aperitiv bar, noční klub, internetový koutek, výtah, bar na pláži, wellness a fitness centrum, vnitřní bazén, venkovní bazén pro dospělé a děti, parkoviště. Pro děti je zde dětské hřiště. V hlavní sezoně hotel organizuje sportovní a zábavné animace pro dospělé i děti (mini klub, mini disco). Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové centrum s 26 dvorci, škola potápění, plážový volejbal, víceúčelové hřiště na míčové hry, petanqueVybaveníaperitiv bar, bazén dětský, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, dětské hřiště, dětský klub, internetový kout, masážní salón, noční klub, piano bar, restaurace á la carte, sál pro semináře, sauna, televizní místnost, terasa, wellness centrumSportanimace pro děti, animace pro dospělé, fitness studioSport v okolíhřiště pro míčové hry, plážový volejbal, stolní tenis, tenisové dvorce, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.