Faraon hotel - polopenze

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Jižní Dalmácie, Trpanj (Pelješac)
Ubytování Faraon hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 11 698 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

 
 

Popis ubytování

UbytováníHotel Faraon se nachází asi 150 m od centra městečka Trpanj, leží na pobřeží ve svahu, v blízkosti oblázkové pláže. Pláže jsou přírodní kamenité, oblázkové s hrubým pískem, s pozvolným vstupem do mořem, vzdálené cca 20 m od hotelu.  
Tato destinace je vhodná pro rodiny s dětmi.
Hotel Faraon se skládá ze 3 budov, každá se třemi podlažími s celkem 115 pokoji: 81 dvoulůžkových pokojů Comfort, 9 pokojů Comfort jednolůžkových pokojů, 13 rodinných pokojů Comfort a 12 pokojů Premier. Komfortní pokoje jsou jednolůžkové, dvoulůžkové a dvoulůžkové pokoje s přistýlkou. 
Pokoje Comfort mají balkon s výhledem na moře. Velikost pokoje je různá vzhledem k počtu lůžek na pokoji – jednolůžkové pokoje mají rozlohu 15 m2, dvoulůžkové pokoje 18 m2 a dvoulůžkové pokoje s přistýlkou 20 m2. 
Vybavení pokoje: klimatizace, satelitní TV, telefon, koupelna se sprchou a fénem a bezplatné Wi-Fi.
Pokoje Premier jsou dvoulůžkové pokoje s přistýlkou přímo u recepce, s balkonem a výhledem naVybaveníaperitiv bar, bar u bazénu, bazén dětský, bazén venkovní sladká voda, dětský klub, internetový kout, konferenční místnost, lehátka na pláži - za poplatek, lehátka u bazénu, parkování, recepce, restaurace, slunečníky na pláži za poplatek, terasa, trezor na recepci, večerní hudba, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti, animace pro dospělé, boccia, petanque, půjčovna jízdních kol, stolní tenisSport v okolívodní sporty

Popis lokality ubytování

do 50 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.