Flores hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Istrie, Poreč
Ubytování Flores hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem za 28 743 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Hotel Flores v Poreči je umístěn na pokraji tiché, zelení obklopené čtvrti rodinných vil, jen několik minut pohodlné chůze od historického centra Poreče. 
Má 39 pohodlných pokojů. Nabízíme pokoje jsou jednolůžkové a dvoulůžkové s možností přistýlky, všechny pokoje mají klimatizaci, WI-FI zdarma, minibar, trezor, koupelnu, SAT TV, balkon. 
Hotel je plně klimatizován. Hostům je k dispozici recepce, hotelová restaurace, kafé bar, kavárna s venkovní terasou, parkoviště (za poplatek);  vnitřní bazén, vstup zdarma, vířivku, posilovnu, saunu (za poplatek). 
Pláže jsou kamenité a oblázkové, vhodné pro děti, vzdálené cca 70 m. Pro svoji atraktivní polohu, vysoký standard a domácí atmosféru tento hotel jen doporučujeme.
Poreč a Porečská riviéra díky mírnému klimatu s více než 2300 hodinami slunečního svitu, výjimečné kráse přírody, blízkosti Limského kanálu a Brijuny, bohatství kulturního dědictví a množství kulturních akcí a sportovních a rekreačních příležitostí, se staly elitní zónou chorvatského cestovního ruchu.
 
Doplňující informace k autobusové dopravě:
 
V ceně není zahrnut transfer z autobusového nádraží do hotelu. Tuto cestu (cca 500 m) musí klienti jít pěšky nebo využít místní taxi. 

Popis ubytování

UbytováníHotel Flores v Poreči je umístěn na pokraji tiché, zelení obklopené čtvrti rodinných vil, jen několik minut pohodlné chůze od historického centra Poreče. 
Hotel má 39 pohodlných pokojů. Nabízené pokoje jsou jednolůžkové a dvoulůžkové s možností přistýlky, všechny pokoje mají klimatizaci, WI-FI zdarma, minibar, trezor, koupelnu, SAT TV, balkon. 
Hotel je plně klimatizován. Hostům je k dispozici recepce, hotelová restaurace, kafé bar, kavárna s venkovní terasou, parkoviště (za poplatek). 
Hotel má vnitřní bazén, vstup zdarma, vířivku, posilovnu, saunu (za poplatek). 
Pláže jsou kamenité a oblázkové, vhodné pro děti, vzdálené cca 70 m. Pro svoji atraktivní polohu, vysoký standard a domácí atmosféru tento hotel jen doporučujeme.
Poreč a Porečská riviéra díky mírnému klimatu s více než 2300 hodinami slunečního svitu, výjimečné kráse přírody, blízkosti Limského kanálu a Brijuny, bohatství kulturního dědictví a množství kulturních akcí a sportovních a rekreaVybaveníbazén vnitřní, café bar, jacuzzi společná, kavárna, klimatizován celý hotel, parkování, recepce, restaurace, sauna, terasaSportfitness studio

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.