Galeb kemp mobil home (rud)

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Chorvatsko, Střední Dalmácie, Omiš
Ubytování Galeb kemp mobil home (rud)
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 4 849 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníKemp Galeb - to jsou mobilní chaty na moři! Nachází se jen 15 minut chůze od centra Omiše, „vstupní brány“ do malebného městečka Omiš, města pirátské historie, poblíž kaňonu řeky Cetiny a jejího ústí. 
Kemp je díky své písečné pláži, která se táhne podél celého kempu a vzhledem k extrémně mělkému moři vhodný zejména pro rodiny s malými dětmi. Nabízí sportovní hřiště, bohatou gastro nabídku, relaxaci a zábavu. Na recepci kempu je možnost objednání jednodenních výletů do okolních měst a ostrovů. Poloha kempu je ideální i pro jednodenní výlety do Dubrovníku a Medžugorje. Prostředí nabízí sportovní aktivity typu rafting, canyoning, horolezectví, jízdu na horském kole, windsurfing, atd.
V kempu je hostům k dispozici dětské hřiště, škola plachtění, možnost pronájmu slunečníků a lehátek, půjčovna plachetnic, lodí, vodních skútrů nebo šlapadel, restaurace Ribnjak a na pláži Restaurace Brguja s bohatým výběrem rybích a masitých pokrmů, pizzy, těstovin a přímým výhledem na mořVybavenídětské hřiště, recepce, restauraceSport v okolícyklistika, horolezectví, hřiště pro míčové hry, půjčovna jachet a plachetnic, půjčovna lodiček, půjčovna skútrů, půjčovna šlapadel, škola plachtění, windsurfing



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.